anta_n Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 πληρωνεις το καθε τηλεφωνημα.ενω στο full ειναι αστικα υπεραστικα διεθνη και μια ωρα προς κινητα.το λεω επειδη τοε χει μια φιλη και πληρωνει το καθε τηλ αυτό που λες είναι το σκέτο dsl. Προφανώς το economy αξίζει πολύ παραπάνω...
weber122 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 νομιζω τους πρωτους 4 μηνες ειναι 24€ και μετα παει καπου στα 30. για καποιον που θελει internet και σταθερα και τιποτα αλλο, τοτε οντως ειναι καλη τιμη.
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ακριβώς αυτο που λέει ο φίλος απο επάνω μετα απο ενα διάστημα 5 μηνών νομίζω πάει στα 30 euro
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Θα σου τα πάρουν απο την ατελείωτη αναμονή για να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών.. Δεν παίζονται ! και δεν διορθώνονται κιόλας.
theomalegan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν έχω ακούσει απο κανέναν φίλο που έχει forthnet δυσάρεστες εμπειρίες απο την εξυπηρέτηση.
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν έχω ακούσει απο κανέναν φίλο που έχει forthnet δυσάρεστες εμπειρίες απο την εξυπηρέτηση. Για την Nova λέω που είναι κ μια εταιρία ετσι ! ? Forth δεν έχει χρειαστεί ακόμα να πάρω άρα δεν έχω άποψη
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εγώ και στις 2 εταιρίες που έτυχε να μιλήσω ειναι αρκετά εξηπηρετικοί τώρα τι να πώ ίσως να έπεσε στην περίπτωση
Cham Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αν το σηκώσουν πριν το μισάωρο αναμονής ναι καλοί είναι..Το θέμα όμως είναι εντωμεταξύ εσύ πως έχεις γίνει..
weber122 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 απο εξυπηρετη, και εγω ευχαριστημενος ειμαι αν και δεν την εχω επιζητήσει και πολλές φορες
krypton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 αν εξαιρέσω καποια λιγοστα περιστατικα, η τεχνικη υποστηριξη εμενα με εχει βοηθησει πολλες φορες αλλα ευτυχως σκαμπαζω και εγω λιγο απο αυτα.
starter Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 από ότι φαίνεται, αφού πήγε ο ολυμπιακος στη nova, δώσανε παράταση για τη προσφορα του sport pack.τώρα όμως δεν λεει αν ειναι για 12 ή 18 μήνες. γνωρίζετε τίποτα?
krypton Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 νομίζω για 18 μηνες ειναι. έμαθα πως έχασε και τα δικαιωματα η tring (αλβανικη συνδρομητικη)που ειχε για τη superleague. ηταν για πολλους μία οικονομικη λύση εδω στην ελλαδα για να βλεπουν λιγκα.
weber122 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 αφού μπήκαν όλες οι ομαδες στη nova, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να βάλω και εγώ το πακετάκι sport pack,συμφερει πλέον πολυ. http://www.sport24.gr/football/ellada/h_superleague_sthn_nova.1318966.html
chris_ap Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Είδα λίγο στο site της forthnet που έχει την προσφορά και λέει το παρακάτω στις σημειώσεις 1. Η προσφορά 'Forthnet 2play + Nova Start pack στην τιμή του Forthnet 2play για 12 μήνες' ισχύει για αιτήσεις έως και 31/08/11 με 12μηνη δέσμευση. Μετά το πέρας του 12μηνου οι τιμές και στις 2 υπηρεσίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο (με 20% έκπτωση και στις 2 υπηρεσίες για πάντα).2. Η προσφορά 'Forthnet 2play Economy + Nova Sports pack με 53,90€ για 18 μήνες' ισχύει για αιτήσεις έως και 15/08/11 με 18μηνη δέσμευση. Μετά το πέρας του 18μηνου οι τιμές και στις 2 υπηρεσίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο (με 20% έκπτωση και στις 2 υπηρεσίες για πάντα). Αν έχω καταλάβει για τι ρωτάς, μάλλον αναφέρεσαι στη δεύτερη προσφορά, οπότε όντως είναι για 18 μήνες. έμαθα πως έχασε και τα δικαιωματα η tring (αλβανικη συνδρομητικη)που ειχε για τη superleague Ισχύει αυτό. Το διάβαζα σε ένα άλλο forum που ασχολείται με δορυφορικά κλπ. Αυτό που λένε κιόλας είναι ότι έχουν αρχίσει και παίρνουν από τη tring και λένε ότι θα συνεχίσει να τα έχει τα δικαιώματα, που μάλλον είναι μούφες για να πουλήσουν. το νου σου μη σε πιάσουν κότσο.
krypton Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ισχύει αυτό. Το διάβαζα σε ένα άλλο forum που ασχολείται με δορυφορικά κλπ. Αυτό που λένε κιόλας είναι ότι έχουν αρχίσει και παίρνουν από τη tring και λένε ότι θα συνεχίσει να τα έχει τα δικαιώματα, που μάλλον είναι μούφες για να πουλήσουν. το νου σου μη σε πιάσουν κότσο. ασε, κάποιοι την εχουν πάθει ήδη. εντάξει, με αυτο το πακετο της νοβα και κατι γινεται αφου πλεον ολες οι ομαδες μετακομισαν σε ενα καναλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα