Tomahawk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Έχω πιστωτικό 110Ε απο Media Markt γιατί τα Logitech X-540 που μου είχαν κάνει δώρο το καλοκαίρι είχαν πρόβλημα και τα επέστρεψα. Είχα βάλει αγγελία το πιστωτικό στα 95Ε για να πάρω ηχεία από αλλού όμως δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και έλεγα να περιμένω μπας και βγάλει καμια προσφορά και το αξιοποιήσω τελικά. Είδα σήμερα το φυλλάδιο και έχει προσφορά το mini Hi-Fi XA 105 στα 89Ε και λέω να το αγοράσω και να το συνδέσω με το PC. Πριν πάρω τα X-540 πάλι είχα συνδεδεμένο το PC με ένα mini Hi-Fi Aiwa των 20W 10ετιας το οποίο μας άφησε χρόνους. Αξίζει να το πάρω και να το συνδέσω με το PC; Είναι αρκετά δυνατό 2x50W με πλευρικό subwoofer οπότε δε θα μου λείψει πολύ το woofer των Logitech! Το 5.1 δεν μου χρειάζεται γιατί απο τον υπολογιστή ακούω μόνο μουσική, πολύ μουσική! Τι λέτε αξίζει;
Tomahawk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Άκυρο, απ'ότι ειδα δεν έχει εξόδους για να το συνδέσω με το PC
dakis69 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 μπορεισ να το συνδεσεισ με το πσ, εχει καρφι μπροστα και με ενα καλωδιο καρφι σε καρφι το συνδεισ. εγω το αγορασα. τα πραγματικα βατ ειναι περιπου 2χ15 βατ με το αυτι. ειναι υπεραρκετο για το πσ σε σχεση με τα ενισχημενα ηχεια για πσ που πουλανε. εχει πολυ καθαρο ηχο, και δεν παραμορφωνει στο τερμα. οτι αλο θεσ στην διαθεση σου..
Tomahawk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ναι την είδα τη θύρα σε φωτογραφία! Οπότε ή αγοράζω αυτά ή τα Z523 γιατί τα Media δεν έχουν ποκιλία στα ηχεία για PC. Θα δω βέβαια μήπως έχει τίποτα άλλα στερεοφωνικά μέχρι 110-120Ε καλα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.