Προς το περιεχόμενο

Eμπιστεύεστε το PC1?

SOWHAT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ήθελα να κάνω ηλεκτρονική παραγγελία κάποια πράγματα από το εν λόγω μαγαζί....Οπότε και γράφτηκα σαν μέλος....

Ήξερα ότι το σάιτ είναι για τα πανηγύρια από πριν(πχ. τα φιλτραρίσματα είναι άλλα αντί άλλων... ανάλογα με τον τρόπο που το πας κλπ κλπ...)

Ωραία μέχρις εδώ... Λέω δεν γ@@@@@ ας γραφτώ να ψωνίσω!

Γράφομαι!

Συνειδητοποιώ ότι δεν έχει κανένα τρόπο να τσεκάρω το προφίλ μου και τι στοιχεία έχω καταχωρήσει.... Τίποτα και πουθενά! Μόνο logout μπορούσα να κάνω ΣΚΕΤΟ....

Μετά συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο όπου να αναφέρεται στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.....Για πιστοποιητικό SSL σαν το Verisign, ας γελάσω............. Καμία κρυπτογράφηση....

Κοινώς από ό,τι κατάλαβα μάλλον τα στοιχεία μας είναι στο έλεος του θεού....

Προσωπικά προτίμησα την ασφάλεια των δεδομένων μου και αγόρασα από το κιτρινόμαγαζο, πληρώνοντας παραπάνω αλλά έχοντας πιο ήσυχο το κεφάλι μου!

Ποια η γνώση/γνώμη σας επί του θέματος;

Δημοσ.

κιτρινόμαυρο... όπως το πες. :-D

:wub:

Παρακαλώ τους μοντς να σβήσουν το ένα θρεντ! Είχε κολλήσει το φόρουμ και καταλάθος δημιουργήθηκε 2 φορές !

Δημοσ.

το pc1 με το eshop ειναι το ιδιο και το αυτο...

το ξέρω...!

ΠΑΙΔΙΑ, μην απαντάτε σε τούτο το θρεντ ... Λείπει ο μοντ και δεν μου το έχει σβήσει παρόλο που το ζήτησα...

ΕΔΩ να απαντάτε....!Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγώ επιλέγω να απαντήσω σε αυτό το θρεντ :-D .Έχω αγοράσει διάφορα μικροπράγματα από το pc1 με αποκορύφωμα έναν προβολέα optoma hd20 τον οποίο τον είχε 150-200 ευρώ κάτω από τον ανταγωνισμό.Ηξερα από πριν ότι e-shop και pc1 είναι το ίδιο κατάστημα στην ουσία.Η μοναδική διαφορά που εντόπισα ήταν ότι επειδή είμαι από Ηράκλειο Κρήτης δεν μπορούσα να τα παραλάβω από το κατάστημα του e shop παρά μόνο από την vfs courier (αν θυμάμαι καλά).Δεν έχω κανένα παράπονο ως τώρα.Το βανάκι που έκανε την παράδοση ήταν του e shop.

Δημοσ.

Μπορουσες απλα να σημειωσεις τους κωδικους (και αυτο προαιρετικο, απλα για να μη περιμενεις πολυ στο τηλ να ψαχνει ο υπαλληλος τι ζητας) και να τα παραγγειλεις μεσω τηλεφωνου αμα φοβοσουνα τοσο για τα στοιχεια σου.

Παντως ναι, ειναι του κωλου το site...χαμηλοτερο κοστος -> χαμηλοτερες τιμες , ας το δουμε ετσι :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...