Προς το περιεχόμενο

Logitech Harmony 885

Kouniados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδειά βοήθεια.

Έχω ένα Logitech Harmony 885, μου έπεσε κάτω και μου έσπασε το pleksiglass που έχει μπροστά από την οθόνη για προστασία.

Που θα βρω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.

Γνωρίζει κάποιος?

Επίσης μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζί που θα μπορέσει να μου κάνει ένα αντίγραφο του σπασμένου?

Δημοσ.

πω ρε φίλε κρίμα και είναι ωραίο μηχανηματάκι

μονο ebay θα βρεις σε λογική τιμη ψαξε λιγο και στο αγγλικο και συ

κατι τετοιο ψάχνεις

screen for harmony 855

η

Display for HArmony 885

να σε ρωτησω κάτι επειδή σκέφτομαι και γω να πάρω ενα τετοιο μηχανανηματακι

σε WMC7 το έχεις η σε XBMc?

δουλευει κανονικά ,είσαι ευχαριστημένος?

*edit* σου χω στειλει για 880 και 890 ,Μπορείς να τους στείλεις pm αν εχουν και για το δικό σου.

Δημοσ.

Αρχικά δεν μου έχει σπάσει η οθόνη, αλλά το προστατευτικό plexiglass αυτής.

Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα έναν στο μεταξουργείο που κόβει το plexiglass του 1,5 χιλιοστών με laser και το βγάζει τζάμι. Μου πήρε μόνο 2 ευρώ, και άλλα 5 ευρώ μου πήρε ένα τυπογραφείο για να μου τυπώσει το μαύρο αυτοκόλλητο με το άσπρο "Harmony 885" που είχε κάτω από το plexiglass.

Όλα Ok.

Το πρωί, πριν ξεκινήσω, πήρα τηλέφωνο την ελληνική αντιπροσωπεία της logitech και μου είπε οτι δεν έχω αρμόδιο τμήμα για τα τηλεκοντρόλ στην Ελλάδα και να πάρω στα κεντρικά στην Ελβετία. Επειδή λόγω διαφορετικής ώρας η Ελβετία ήταν κλειστή, αποφάσισα να πάω να κόψω το plexiglass. Αφού τελείωσα τις δουλείες μου πήρα ένα τηλέφωνο στην Ελβετία, και χωρίς πολλές κουβέντες μου είπαν, δεν δίνουμε ανταλλακτικά για τηλεκοντρόλ, δεν έχουμε το τηλεκοντρόλ σου πια, αν θες, πάρε όποιο θες με 50% έκπτωση. Είπα ok, και μου ζήτησε το mail μου, Thats it, σε 5 λεπτά είχα λάβει ένα mail που έλεγε τα εξής

Recently you requested personal assistance from our on-line support centre. Below is a summary of your request and our response.

We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 7 days.

Thank you for allowing us to be of service to you.

To access your question from our support site, click here.

Subject

Customers cat broke screen on his 885

Discussion Thread

Response (Conor L) 18/03/2011 01.05 PM

Dear Tolis,

We are sorry that you had a problem with your Harmony remote.

Please note your account information indicates that your remote is out of warranty; therefore, we are unable to offer you a replacement remote. We also regret to inform you that we also do not have a repair option.

We can, however, offer you a special discount of 50 % off all current Harmony models except bundles**. Please use this code to take advantage of the discount: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

This code can be used one time only on any Logitech Webstore

**Currently the offer does not discount bundles like the Harmony® 700 Advanced Universal Remote & IR Extender System Bundle and the Harmony® One Advanced Universal Remote & IR Extender System Bundle OR refurbished products.

Regards,

Conor

Logitech Customer Care

Question Reference No110318-003925

Product Level 1: Remotes

Product Level 2: Universal Remotes

Product Level 3: H885

Date Created: 18/03/2011 01.04 PM

Last Updated: 18/03/2011 01.05 PM

Status: Waiting

M/N (Model number):

PID or S/N: na

P/N (Part number): na

Operating System: Windows 7

Logitech Software:

Software Version:

Downloaded latest SW:

Computer Brand:

Point of Purchase:

Φίλε Tony_Montana δεν νομίζω να το βρεις το μηχανάκι εύκολα μιας και στο skroutz το έχουν μόνο 2 μαγαζιά, τους πήρα τηλ και εν τέλη δεν το έχει κανένας και η logitech δεν το βγάζει καν.

Παρεμπιπτόντως το συγκεκριμένο το είχα πάρει 72 euro πέρυσι τον Ιούνιο από λάθος του e-shop στα crazy sundays.

Εξήγησε μου λίγο τι εννοείς με τα παρακάτω γιατί χάθηκα:

"σε WMC7 το έχεις η σε XBMc".

Δημοσ.

αφου την έβγαλες καθαρη μονο με 2 ευρώ παλι καλα.

Μ`αρεσει και η προσφορα που σου εκαναν. Δεν ειναι καθόλου άσχημη.

Αυτο που σε ρώτησα είναι αν το εχεις συνδεδεμενο με τον υπολογιστη για αν ελέγχεις το

Windows Media Center των windows 7 η το Xbmc (αν βεβαια το χρησιμοποιεις για να ελεγχεις το pc)

Δημοσ.

Χαχαχχα, ούτε καν.

Με αυτό χρησιμοποιώ την τηλεόραση, 2 ενισχυτές ένα aircondition, ένα subwoofer, 3 φώτα, τα παντζούρια, την τηλεόραση του υπολογιστή, και τις έξω τέντες, ένα dvd player και έναν αποκωδικοποιητή. Τρελό λύσιμο χεριών. Δεν το μετάνιωσα ποτέ που το πήρα.

Φίλε δεν καθάρισα με 2 ευρώ. 5 ευρώ έδωσα επιπλέον για το μαύρο αυτοκόλλητο, και η βλακεία μου είναι οτι δεν το είχα σχεδιάσει σε illustrator και δεν το έκοψε τέλεια. Και τώρα κάθομαι και το σχεδιάζω από Illustrator για να βγει replica!!!

Μιας και ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ένα να σε ενημερώσω οτι με όλες αυτές τις συσκευές το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Το φορτίζω 2 φορές το μήνα. Έχει πολύ καλή μπαταρία.

Πάντως σκέφτομαι να πάρω και άλλο ένα λόγο της έκπτωσης που έχω. Το θέμα είναι οτι δεν το χρειάζομαι.

Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά στείλε pm για να μου πεις πιο θες και τα περαιτέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...