kebinB Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ρε παιδία γιατί θέλω να το παραγκείλω, υπάρχει χωρίς το numpad? ξαναλέω wired όχι wireless. http://media-ram.gr/index.php?target=products&product_id=127428 πήρα εδώ τηλέφωνο και μου είπε οτι είναι bulk και με παρεξένεψε λίγο. μετά μπηκα στο site της apple αλλά δεν βρηκα πουθενα wired χωρίς numpad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 νομιζω οτι το καταργησανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 εγώ τι να κάνω τώρα να παραγκείλω η οχι; ειναι και 50€ τα ατιμα δεν ειναι παίξε γέλασε ;/ εγώ ποτέ δεν θυμαμαι να ειχε ανακοινώσει wired χωρίς numeric pad μόνο το wireless.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς καταργήθηκε. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και εδώ http://www.macproductions.org/home/apple-updates-universal-dock-drops-wired-compact-keyboard/ Apple has also discontinued sale of its compact wired aluminum keyboard choosing only to sell the version with number pad to the right of the main keyboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγώ το πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Στο skroutz το εμφανίζει σε πολλά μαγαζιά..οπότε πιστεύω όσο υπάρχουν αποθέματα θα είναι μια χαρά! Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο σταμάτησαν την παραγωγή του..είναι απίστευτα όμορφο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Στο skroutz το εμφανίζει σε πολλά μαγαζιά..οπότε πιστεύω όσο υπάρχουν αποθέματα θα είναι μια χαρά! Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο σταμάτησαν την παραγωγή του..είναι απίστευτα όμορφο.. μαλλον δεν το αγοραζανε :/ εξου και τα αποθεματα! Εγω φιλε λεω να το παρεις αφου ντε και καλα θελεις wired αν και ξερω πως τα mac μπορουν να συνδεθουν με keyboard για pc. P.S. Στο site που εκανες link λεει μονο english, δεν θες να εχει και ελληνικα το πληκτρολογιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 γιατί μου κακοπέφτει στο μάτι να εχει και ελληνικος χαρακτηρες πάνω στο πληκτρολόγιο. όσο πιο απλά τα πράγματα τόσο καλύτερα. τελικά πήρα το Wired όλα άψογα. είχα και παλια το wireless απλώς επεσε μπυρα και τα κακάρωσε και ήθελα πλέon wired επειδή παιζω στακραφτ και θελω να το παιρνω και σε κανα τουρ αμα λάχει αλλά εχω και winblows στον χακιντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 γιατί μου κακοπέφτει στο μάτι να εχει και ελληνικος χαρακτηρες πάνω στο πληκτρολόγιο. όσο πιο απλά τα πράγματα τόσο καλύτερα. τελικά πήρα το Wired όλα άψογα. είχα και παλια το wireless απλώς επεσε μπυρα και τα κακάρωσε και ήθελα πλέon wired επειδή παιζω στακραφτ και θελω να το παιρνω και σε κανα τουρ αμα λάχει αλλά εχω και winblows στον χακιντος. ok χαχα απλα σε ρωτησα για τα ελληνικα γιατι καποιοι μπερδευοντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.