themis_81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εστησα ενα PC με i7 και Asus μητρικη και ενω εχει 6GB RAM Triple Chanel , δεν μου τα αναγνωριζει . Παιζει καμμια ρυθμιση που λογικα δεν εχω κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πρέπει να βάλεις 64bit λειτουργικό για να δει πάνω από 4GB (3,2GB). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πρέπει να βάλεις 64bit λειτουργικό για να δει πάνω από 4GB (3,2GB). Στον τιτλο λεω οτι ειναι σε Ultimate 64 bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μέχρι πόσα αναγνωρίζει δλδ? στο bios φαίνονται και τα 6GB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Όταν λες "δεν μου τα αναγνωρίζει" τι ακριβώς συμβαίνει; Δεν τα βλέπεις στο bios; Δεν ανοίγει το pc; Δεν τις βλέπει στις σωστές συχνότητες; Για δώσε λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πληρη στοιχεια Απο Control Panel Intel i7 960 @ 3,2 GHz Installed Memory 4 GB System Type 64-bit Operating System Rating 5,9 Windows Experience Index Λοιπα στοιχεια μηχανηματος : ΜΒ : Asus P6X58D-E CPU : Intel Core i7 - 960 3,2Ghz GPU : PNY NVidia Quadro 600 1GB PCI-E RAM : Corsair 3x2GB TR3X6G1600C9 XMS3 HDD : Western Digital 1TB Caviar Black 64MB PSU : Corsair CMPSU-750TX 750W Στο αρχικο post και στο bios μου βγαζει οτι μετραει 4GB απο τα 6 . Το μηχανημα το εστησα χτες βραδυ και δουλευει κανονικα . Απλα το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν αναγνωριζει και τα 6GB ( οι θεσεις στην μητρικη για τις μνημες για το triple chanel ειναι σωστα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μπες στο bios και βρες επιλογή για memory remap ή κάτι παρόμοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μπες στο bios και βρες επιλογή για memory remap ή κάτι παρόμοιο... Δεν βρηκα κατι παρομοιο , το μονο που βρηκα και αλλαξα ηταν να τις παω στα 1600 ... Kαι αλλαξα και την ρυθμιση του HDD για να δουλευει στα 6GB/S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τα είδε και τα 6gb ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μπαααα Ακομα τα 4 GB βλεπει μονο , προσπαθησα να κανω και update bios αλλα δεν βρισκει νεοτερη εκδοση στον server ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 κάτι μου λέει ότι είναι πρόβλημα συμβατότητας, googlαρα και πρόσεξα ότι όταν άλλαξε το kit ένας άλλος χρήστης του τα είδε χωρίς πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 κάτι μου λέει ότι είναι πρόβλημα συμβατότητας, googlαρα και πρόσεξα ότι όταν άλλαξε το kit ένας άλλος χρήστης του τα είδε χωρίς πρόβλημα... Σαν μνημες τις εχει στην λιστα συμβατοτητας η Asus . Λες να ειμαι τοσο γκαντεμης ? Ετρεξα και το memtest και ενω στα slots βλεπει 3 Dim X 2GB το τεστ γινεται στα 4048 MB ... http://forum.corsair.com/v2/showthread.php?t=88858 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 yeap, συμβατότητα το κόβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μαλλον ειμαι λιγο γκαντεμης τελικα ... Ασυμβατοτητα σε supported dimms !!! Θα παω Δευτερα στο eshop να το τσεκαρουν και εκει για να παρω ελπιζω πιστωτικο ... Το θεμα ειναι για το τι μνημες να βαλω σε αυτη τη μητρικη τελικα ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τελικα εβγαλα ακρη και τις αναγνωριζει κανονικα . Εχει button memory test πανω στην μητρικη και τις αναγνωριζει σαν 6GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.