Merdock Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει ότι καθυστερούν αρκετά τα δέματα από Αγγλία.Ενώ παλιά μου έκαναν 7-10 μέρες τώρα μου κάνουν 10-15 μέρες και μου χει τύχει και 2 φορές να έρθουν σε 1-1μιση μήνα. Πχ από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 1 Μάρτη έχω παραγγείλει 6-7 πράγματα από Zavvi και Amazon και 2 από Ebay. Από το Zavvi ένα παιχνίδι που έφυγε στις 22 ακόμα δεν έχει έρθει ενώ ένα που έφυγε στις 1 Μάρτη ήρθε μέσα σε 8 μέρες ενώ ένα άλλο που έφυγε μαζί του την ίδια μέρα δεν έχει έρθει ακόμα. Επίσης από το Amazon κάτι που είχα παραγγείλει στις 1 Μάρτη δεν έχει έρθει και 2 άλλα που έφυγαν στις 8 το ένα ήρθε πριν 4 μέρες και το άλλο όχι ακόμα. Που καθυστερούν;Αργεί να τα στείλει η Royal Mail ή έχουν φτάσει και τα ΕΛΤΑ αργούν να τα στείλουν;Πχ ένα συστημένο που στο site των ΕΛΤΑ έβλεπα ότι είχε έρθει από την προηγούμενη Τρίτη στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μέχρι τη Παρασκευή δε μου χε έρθει οπότε πήγα από το ταχυδρομείο και όντως ήταν εκεί και το πήρα.Βέβαια όταν τους είπα να δουν αν έχει έρθει και κάτι άλλο μου είπαν ότι δε βρήκαν κάτι άλλο.Υπάρχει περίπτωση να είναι στο κεντρικό ταχυδρομείο της περιοχής μου;(πήγα και ρώτησα σε αυτό που είναι 3 τετράγωνα από το σπίτι μου και όλα τα δέματα που έχω λάβει από εκεί τα παίρνω πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει ότι καθυστερούν αρκετά τα δέματα από Αγγλία.Ενώ παλιά μου έκαναν 7-10 μέρες τώρα μου κάνουν 10-15 μέρες και μου χει τύχει και 2 φορές να έρθουν σε 1-1μιση μήνα. Πχ από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 1 Μάρτη έχω παραγγείλει 6-7 πράγματα από Zavvi και Amazon και 2 από Ebay. Από το Zavvi ένα παιχνίδι που έφυγε στις 22 ακόμα δεν έχει έρθει ενώ ένα που έφυγε στις 1 Μάρτη ήρθε μέσα σε 8 μέρες ενώ ένα άλλο που έφυγε μαζί του την ίδια μέρα δεν έχει έρθει ακόμα. Επίσης από το Amazon κάτι που είχα παραγγείλει στις 1 Μάρτη δεν έχει έρθει και 2 άλλα που έφυγαν στις 8 το ένα ήρθε πριν 4 μέρες και το άλλο όχι ακόμα. Που καθυστερούν;Αργεί να τα στείλει η Royal Mail ή έχουν φτάσει και τα ΕΛΤΑ αργούν να τα στείλουν;Πχ ένα συστημένο που στο site των ΕΛΤΑ έβλεπα ότι είχε έρθει από την προηγούμενη Τρίτη στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μέχρι τη Παρασκευή δε μου χε έρθει οπότε πήγα από το ταχυδρομείο και όντως ήταν εκεί και το πήρα.Βέβαια όταν τους είπα να δουν αν έχει έρθει και κάτι άλλο μου είπαν ότι δε βρήκαν κάτι άλλο.Υπάρχει περίπτωση να είναι στο κεντρικό ταχυδρομείο της περιοχής μου;(πήγα και ρώτησα σε αυτό που είναι 3 τετράγωνα από το σπίτι μου και όλα τα δέματα που έχω λάβει από εκεί τα παίρνω πάντα) Ακου αποριες που εχει ο κοσμος να αναρωτιεται αν φταινε τα ελτα? Εσυ τι λες να χαλασε η ποιοτητα αποστολης απο αμαζον κλπ? Επισης και εγω εφαγα μεγαλη ταλαιπωρια και χρειαστηκε να μου ξαναστειλουν δεμα γιατι εχουμε κοπρους στα Ελτα και ναι αντι να το παραλλαβω απο το καταστημα που ειναι αρμοδιο για την περιοχη μου το παρελαβα απο το κεντρικο οποτε μην αποριπτεις τπτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ακου αποριες που εχει ο κοσμος να αναρωτιεται αν φταινε τα ελτα? Εσυ τι λες να χαλασε η ποιοτητα αποστολης απο αμαζον κλπ? Επισης και εγω εφαγα μεγαλη ταλαιπωρια και χρειαστηκε να μου ξαναστειλουν δεμα γιατι εχουμε κοπρους στα Ελτα και ναι αντι να το παραλλαβω απο το καταστημα που ειναι αρμοδιο για την περιοχη μου το παρελαβα απο το κεντρικο οποτε μην αποριπτεις τπτ! Καλά το ξέρω ότι μάλλον φταίνε τα ΕΛΤΑ αλλά just to be sure Τη Τρίτη αν προλάβω θα κάνω μια βόλτα από το κεντρικό(να τους το σπάσω ) αλλιώς Τετάρτη. Η μαλακία είναι ότι ένα από αυτά που περιμένω είναι μια ξυριστική μηχανή και επειδή έχω πει ότι δε ξαναξυρίζομαι μέχρι να έρθει έχω γίνει σαν παπάς (20 μέρες να έρθει + 2 μήνες που δεν είχα ξυριστεί πριν τη παραγγείλω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamercon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πόσο συχνά έρχεται ο ταχυδρόμος στην περιοχή σου? Διοτί σε αρκετές περιοχές που έμενα ο ταχυδρόμος ερχόταν μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα, αντί για κάθε μέρα όπως οφείλε. Φαντάζομαι τις υπόλοιπες μέρες έκανε διακοπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Λοιπόν κάποιος καβατζώνει τις ξυριστικές στα Ελτα, δεν εξηγείται αλλιώς lol. Snoopy λάθος θυμάμαι ότι και το δικό σου ξυριστική ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 δεμα απο αγγλια 1 μαρτιου ηρ8ε ελλαδα(7αργια/καθαρα δευτερα),το tracking του ελτα ξεκινησε στις 8 του μηνα και υπηρχε μια κατασταση +3ημερων απο κδ αεροδρομιου προς κδ αθηνας και μετα στο "μεγαλο" της περιοχης και μετα στο υποκαταστημα της περιοχης(εντος αθηνας). στην ουσια δεν αργησε και τοσο αλλα ηταν συστημενο,το θεμα αλλαζει στα μη συστημενα που νομιζω δεν εχουν και tracking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 δεμα απο αγγλια 1 μαρτιου ηρ8ε ελλαδα(7αργια/καθαρα δευτερα),το tracking του ελτα ξεκινησε στις 8 του μηνα και υπηρχε μια κατασταση +3ημερων απο κδ αεροδρομιου προς κδ αθηνας και μετα στο "μεγαλο" της περιοχης και μετα στο υποκαταστημα της περιοχης(εντος αθηνας). Όχι από τις 8 του μηνός(Τρίτη) έλεγε ότι είναι στο κέντρο διανομής της περιοχής μου. Στο αεροδρόμιο είχε φτάσει νομίζω εκείνη τη Παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ειπα και εγω ειμαι ο μοναδικος;; Οτι εχω παραγγειλει απο Αγγλια μου εχει ερθει σε 7-8 εργασιμες μερες, αυτη την φορα ομως περιμενω κατι απο τις 23 Φλεβαρη και ακομα τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Λοιπόν κάποιος καβατζώνει τις ξυριστικές στα Ελτα, δεν εξηγείται αλλιώς lol. Snoopy λάθος θυμάμαι ότι και το δικό σου ξυριστική ήταν? Aκριβως και επειδη δεν ειπα την εξελιξη της υποθεσης μου σε εκεινο το τοπικ... ειδα και απο ειδα...το καταστημα που τελικα ειχαμε καταληξει οτι ειναι υπευθυνο για την περιοχη μου ελεγε τα ιδια "δεν εχει ερθει τπτ" το τηλεφωνο του ταχυδρομου εκανε διακοπες 10 μερες επαιρνα κανεις δεν το σηκωσε και αναγκαστηκα να πω στο αμαζον την κατασταση οτι δεν εχω παρει κατι κλπ(ειχε περασει και μηνας κοντα) Απολυτα επαγγελματιες χωρις πολλα πολλα το ξαναστειλανε με τον ιδιο τροπο(ετρεμα που διαλεξαν παλι αυτον τον τροπο και οχι συστημενο) πριν καμια βδομαδα και εχθες μου ηρθε ειδοποιηση απο το κεντρικο καταστημα των Ελτα ποιος θα το περιμενε(?)...εκει που μου λεγανε οτι δεν παιζει το κεντρικο να εξυπερετει την περιοχη μου.... Εγω αυτο που δεν καταλλαβα ειναι πως την δευτερη φορα το δεμα βρηκε το δρομο του(και μαλιστα μια μερα νωριτερα απο το προβλεπομενο) και την πρωτη οχι, δλδ τι αλλαξε? Μαλλον τις καβατζωνουνε τις ξυριστικες εκει στα Ελτα δεν εξηγειται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που με φρενάρει και δεν ψωνίζω από εξωτερικό .. δεν είναι να εμπιστεύεσαι..τόσα που ακούω ..! δηλαδή άμα αγοράσω ρούχα και τύχω στον άλλο υπάλληλο των ΕΛΤΑ που δεν ψάχνει για ξυριστική αλλα για νέα γκαρνταρόμπα τι θα κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Mε συστημενο δεν χανεται τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.