maparios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα! παρήγγειλα τον Samsung F3 1Tb για το pc μου..το πρόβλημα είναι πως δέν έχω ξανά-συνδέσει σκληρό με το pc.. το ερώτημα μου είναι το εξής: τι καλώδιο θα χρειαστώ;; αυτό κάνει;: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750787 και πού ακριβώς θα τα συνδέσω;; μητρική : Unspecified ConRoe1333-D667 Chipset : Intel i945G/GZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αν δε βγάζει το τροφοδοτικό σου Sata power cable, σου κάνει ένας τέτοιος αντάπτορας. Η μητρική σου δεν είχε στη συσκευασία κανένα καλώδιο δεδομένων για Sata; Είναι συνήθως κόκκινα, όπως αυτό που παρέθεσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Στην μητρική θα τον συνδέσεις εκεί που λέει στην εικόνα "sata connectors". Το τροφοδοτικό σου δεν έχει "sata power cable"; Τετοιο: Αν έχει το μόνο που θες είναι ένα τέτοιο: ΚΑΛΩΔΙΟ S-ΑΤΑ 0,50M Αλλιως και ενα OEM SATA POWER CABLE 0.15M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 έχει τελικά,ευχαριστώ πολύ!! παρήγγειλα 1 σάτα και είμαι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δεν είχε στο κουτί της μητρικής ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αν του έκαναν τη συναρμολόγηση σε κατάστημα δεν αποκλείεται να του τα βούτηξαν, όπως και πολλά άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δεν έχεις κι άδικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 μάλλον μου τα βουτιξαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τέλος πάντων, όταν έρθει το καλώδιο δεδομένων πες μας αν όλα πήγαν καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.