raven21gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 παιδία βοήθεια επιγώντως .... ε΄χω win7 uλtimate x64 και χρειάζομαι επιγόντως compaq visual fortran 6.6 για να τη χρησιμοποιήσω σε μια προσωμοίωση .Το θέμα είναι ότι έχω την fortran αλλά δεν τρέχει και εξηγούμαι: το setup μεσα εχει δύο setup.exe ενα είναι *86 (setup(x86).exe) και το άλλο κανονικό (setup.exe). Το πρώτο όταν το κλικάρω ανοίγει ένα παραθυρο που μου λέει :" ιinstall fortran 6.6" αλλά όταν πατω yes δε κανει τπτ ενώ στο 2 εμφανίζει προβλημα συμβατότητας . Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω γίνονται ακόμη και με λειτουργία συμβατότητας . Παιδία help δε ξέρω τι φταίει ούτε τι να κάνω . ΥΓ : εκτός από την compaq visual fortran 6.6 μου κάνει και η intel visual fortran 8 ξέρετε πού μπορώ να τη βρώ? ευχαριστώ προκαταβολικά . παιδία βοήθεια επιγώντως .... ε΄χω win7 uλtimate x64 και χρειάζομαι επιγόντως compaq visual fortran 6.6 για να τη χρησιμοποιήσω σε μια προσωμοίωση .Το θέμα είναι ότι έχω την fortran αλλά δεν τρέχει και εξηγούμαι: το setup μεσα εχει δύο setup.exe ενα είναι *86 (setup(x86).exe) και το άλλο κανονικό (setup.exe). Το πρώτο όταν το κλικάρω ανοίγει ένα παραθυρο που μου λέει :" ιinstall fortran 6.6" αλλά όταν πατω yes δε κανει τπτ ενώ στο 2 εμφανίζει προβλημα συμβατότητας . Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω γίνονται ακόμη και με λειτουργία συμβατότητας . Παιδία help δε ξέρω τι φταίει ούτε τι να κάνω . ΥΓ : εκτός από την compaq visual fortran 6.6 μου κάνει και η intel visual fortran 8 ξέρετε πού μπορώ να τη βρώ? ευχαριστώ προκαταβολικά . επίσης αυτός οcompiler πως στο κώρακα γίνεται install???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.