Προς το περιεχόμενο

το συστημα μου κανει συνεχεια reset

badmojo99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για χαρα τωρα τελευταια το συστημα μολις παω να παιξω ενα οποιδηποτε παιχνιδι μου κανει συνεχεια reset τα παιχνιδια ειναι το lineage 2 ,warcraft iii αλλα και αλλα πιο μικρα παιχνιδκια.μολις μπαινει στο κυριως μενου του παιχνιδιου σβηνει η οθονη και μετα απο 5 δευτερολεπτα και ενω η μουσικη ακουγεται μαυριζει η οθονη και δειχνει σαν να παιζει αλλα με σβηστη οθονη,τρελο εε!

βρειτε μου καμια λυση και θα χρωσραω κερασμα

ευχαριστω εκ των προτερων Χρηστος απο Καβαλα

Δημοσ.

Κατ' αρχάς θα μας πεις τι λειτουργικό έχεις και αν έχεις Laptop (αν ναι, ποια μάρκα και μοντέλο) ή desktop (αν ναι, ποια κάρτα γραφικών). Επίσης, για desktop πες ποια οθόνη έχεις.

Μην τρομοκρατείσαι όμως για πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ακόμα. Μπορεί να φταίει η οθόνη σου και να μην υποστηρίζει την ανάλυση των παιχνιδιών.

Κάνε όμως και μια ενημέρωση στους drivers της vga όπως είπε και ο bablyk.

Δοκίμασε στο lineage να το τρέξεις σε window mode πατώντας τα πλήκτρα ALT+ENTER και πες τι έγινε.

Αν δεν αλλάζει έτσι, βρες το αρχείο Option.ini στον φάκελο του lineage, άνοιξε το με το σημειωματάριο (διπλό κλικ συνήθως φτάνει) και πρόσθεσε μια γραμμή στο τμήμα [Video] ως εξής:

StartupFullScreen=False

Αν υπάρχει και είναι True κάντο False

Σώσε και δες αν τώρα ανοίγει το lineage σε παράθυρο.

Τα GamePlayViewportX= και GamePlayViewportY= είναι η ανάλυση (Χ/Υ) δώσε ένα 1024 στο Χ και 768 στο Υ για την βασική ανάλυση για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Ισως να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού. Μόλις μπει στο game (3d mode) η κάρτα πάει να τραβήξει περισσότερο ρεύμα, το τροοφοδοτικό δεν μπορεί να της δώσει, αρχικά κολλάει η κάρτα (μαύρη οθόνη) στη συνέχεια κάνει επανεκκίνηση.

Ισως η κάρτα να έχει θέσεις για επιπλέον τροφοδοσία που δεν έχουν συνδεθεί σωστά.

Δημοσ.

Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα καποια σιτμγη αλλα οχι μονο στα games αλλα γενικα στα παιχνιδια..

Ειχε φαει φλασια η οθονη , και δεν εμπαινε σε αναλυση 1440x900 (που ειναι η φυσικη της) με αποτελεσμα τα windows να bootαρουν μονο σε VGA mode (ελαχιστη αναλυση).

Για πηγαινε στις ρυθμισεις και αλλαξε την αναλυση του desktop στη μεγιστη..

Αν μαυρισει και παλι η οθονη , μη τρομοκρατηθεις , απλα πηγαινε μεσω safe mode και ξαναχαμηλωσε το στο τωρινο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...