Daimon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Παλιότερα έβλεπα σε διαφορες ταινίες (ελληνικές και ξένες) κάποιοι τύποι κάνανε τηλεφωνικές κλήσης μέσο υπολογιστή... Έχω την εξής απορία, γίνετε με κάποιο software να κάνω τέτοιες κλήσης? Στο laptop μου έχω μια θήρα τηλεφωνικής γραμμής (του 56k Modem, που είναι πλέον άχρηστο) γίνετε να το αξιοπισο με αυτόν τον τρόπο?
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 skype φίλε μου ή voip με τηλέφωνο ακόμα και usb (εννοείται ότι πληρώνεις για τις κλήσεις σου την όποια υπηρεσία πχ το skype για τηλέφωνα σε σταθερά ή κινητά υπάρχουν και πακέτα που συμφέρουν πολύ).
11demian111 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 δεν νομιζω να εννοει αυτο,να ειναι το λαπτοπ / κουτι σαν μια κανονικη τηλεφωνικη συσκευη. καλη φαση παντως!
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Α ναι καλά λες ίσως να εννοεί κάτι σαν το "dialer" που έχουν τα xp .....start-run-dialer ...αλλά δεν ξέρω πώς πάει αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ (αν και στην adsl δεν νομίζω να κάνει δουλειά)μόνο ακουστά το έχω....
antbyron Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 δεν νομιζω να εννοει αυτο,να ειναι το λαπτοπ / κουτι σαν μια κανονικη τηλεφωνικη συσκευη. καλη φαση παντως! μπορεί να σκέφτεται να αξιοποιήσει κάποιo ανοικτό δίκτυο(το δικό του ) για να τηλ.
11demian111 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Α ναι καλά λες ίσως να εννοεί κάτι σαν το "dialer" που έχουν τα xp .....start-run-dialer ...αλλά δεν ξέρω πώς πάει αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ (αν και στην adsl δεν νομίζω να κάνει δουλειά)μόνο ακουστά το έχω.... εφαγα bluescreen
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 εφαγα bluescreen σοβαρά?...αφήστε το τότε μην το δοκιμάζετε....μην αρχίζουν ομαδικώς τα βρισίδια!!!!
11demian111 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 οχι, εγω γενικα εχω ενα θεμα με τα bluescreens (μου πεταει οταν βλεπω ενα συγκεκριμενο βιντεακι στο youtube να φανταστεις :Ρ )
JohnXarxas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Α ναι καλά λες ίσως να εννοεί κάτι σαν το "dialer" που έχουν τα xp .....start-run-dialer ...αλλά δεν ξέρω πώς πάει αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ (αν και στην adsl δεν νομίζω να κάνει δουλειά)μόνο ακουστά το έχω.... δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για linux? ή για 7άρια?
Daimon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 δεν νομιζω να εννοει αυτο,να ειναι το λαπτοπ / κουτι σαν μια κανονικη τηλεφωνικη συσκευη. καλη φαση παντως! Αυτό ακριβώς εννοώ, η τηλεφωνική συσκευή μου να είναι το Laptop/Υπολογιστής και να δέχομαι/πραγματοποιώ κλήσης από αυτό (p.x μέσο κάποιο προγράμματος).
JohnXarxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 αν τρέχει ο dialer υποθέτω πως δέχεται κλήσεις κάνε μια δοκιμή καλώντας από το κινητό σου
Daimon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ΕΧΩ κάνει κάτι ανάλογο για να στέλνω φαξ μέσω του pc. το πρόγραμμα που είχα τότε έπαιρνε και τηλέφωνο κανονικά. Τώρα με τα win 7 βλέπουν το modem κανονικά και δεν χρειάζομαι πρόγραμμα. αλλά όταν καλεί το τηλέφωνο μου χτυπάει κανονικά και το pc. Θες να μοιραστείς μαζί μας αυτό το πρόγραμμα? (όνομα είτε ιστοσελίδα)
3leven Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 οχι, εγω γενικα εχω ενα θεμα με τα bluescreens (μου πεταει οταν βλεπω ενα συγκεκριμενο βιντεακι στο youtube να φανταστεις :Ρ ) Ηοly great mother of god!
panosno1com Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 <br />ΕΧΩ κάνει κάτι ανάλογο για να στέλνω φαξ μέσω του pc.<br />το πρόγραμμα που είχα τότε έπαιρνε και τηλέφωνο κανονικά. Τώρα με τα win 7 βλέπουν το modem κανονικά και δεν χρειάζομαι πρόγραμμα. αλλά όταν καλεί το τηλέφωνο μου χτυπάει κανονικά και το pc.<br /> <br /><br /><br />Αν ειναι για win7 θελω κ γω ν μαθω ποιο προγραμμα ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.