Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία βίντεο στο Pinnacle με αποτέλεσμα 12GB!

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έτσι είναι εντάξει;

(Το τελικό βίντεο θα ήθελα γενικά να μην έχει απώλεια στην ποιότητα.Ας πούμε με το custom που είπε ο TheELF έχει μικρότερο όγκο. Θα είναι καλή η ποιότητα;)

post-199140-0-54479500-1300534789_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 3000 kbits για το βίντεο το θεωρώ υπερβολή,μπορείς να το δοκιμάσεις αλλά θα σου πρότεινα να πειραματιστείς και με χαμηλότερες τιμές, προσωπικά για εμένα δεν καταλαβαίνω διαφορά πάνω από τα 1500kbits.

Το 3000 kbits για το βίντεο το θεωρώ υπερβολή,μπορείς να το δοκιμάσεις αλλά θα σου πρότεινα να πειραματιστείς και με χαμηλότερες τιμές, προσωπικά για εμένα δεν καταλαβαίνω διαφορά πάνω από τα 1500kbits.

μαλλον εχεις δικιο αλλα καλυτερα να το δοκιμασει. Εγω θα δοκιμαζα στα 2000Kbps

TheELF ,disqualified, άλλαξα στα settings τα kbits σε 2000,όμως γιατί μετά δεν εμφανίζεται η αλλαγή (στα settings του "Make movie");Στα settings δηλ.του Set up η αλλαγή φαίνεται.

TheELF ,disqualified, άλλαξα στα settings τα kbits σε 2000,όμως γιατί μετά δεν εμφανίζεται η αλλαγή (στα settings του "Make movie");Στα settings δηλ.του Set up η αλλαγή φαίνεται.

Δεν κατάλαβα τίποτα,έκανες την μετατροπή;Τι μέγεθος έγινε;

Πάλι όμως μετά το Οκ μου βγάζει άλλες ρυθμίσεις(π.χ.Video:720x576,6000kbits/sec,25frames/sec.-με Mpeg2 και Custom).Ποια ρύθμιση τελικά ισχύει;

Δέστε και τό παράδειγμα:

post-199140-0-92039600-1300648689_thumb.jpg

Βάλε κάποιο ποιο απλό πρόγραμμα να κάνεις την δουλειά σου,αφού θες να κάνεις μόνο μετατροπή και δεν θες να κάνεις διαδικασίες κοπής δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις σε αυτό.

Δοκίμασε το medicoder ή το formatfactory που και τα δύο είναι ελεύθερα και πολύ καλά.

Και τα δύο μπορείς να τα βρεις εδώ μαζί με πολλά άλλα.

http://www.insomnia.gr/files/category/9-video-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/page__sort_by__ASC__sort_key__file_updated__num__10

Το Format Factory το έχω ,οπότε δοκιμάζω με αυτό. Εάν όμως θελήσω να "κόψω" και κάποιες σκηνές (ας πούμε για να λιγοστέψω το μέγεθος)τότε τι θα πρότεινες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...