RedPanda Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ποια είναι η γνώμη σας για τον ακαδημαϊκό Βασίλειο Μαρκεζίνη ? Δεν θέλω να κάνω κάποια πολωμένη πολιτική συζήτηση, απλά έτυχε να διαβάσω στο δίκτυο μερικά άρθρα του εν λόγο ακαδημαϊκού και μου προξένησαν εντύπωση. Τόσο τα ίδια όσο το ότι έχουν ισχνή, στη καλύτερη περίπτωση, προβολή από τα media. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις απόψεις που εκφέρει αλλά και στις πληροφορίες που δίνει. Άρθρα του 10/01/2011 27/01/2011 17/03/2011 Συνέντευξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 πολύ σωστά μιλάει ο κύριος Μαρκεζίνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς (μάλλον ευτυχώς για το ίδιο το foroum) οι κανόνες δεν επιτρέπουν πολιτική συζήτηση. Και για να μιλήσουμε σοβαρά για τέτοια θέματα πρέπει να "εμπλακεί" πολιτική άποψη. Το "Ναι καλά τα λέει" "Χαζομάρες λέει" δεν νομίζω πως οδηγούν κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 οδηγεί κάπου αν τον ακούσεις να μιλάει όμως ,είναι μια αρχή να τον ακούσεις, από εκεί και μετά ο καθένας κρίνει και αποφασίζει το πως θα κινηθεί ως πολιτικό ον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 οδηγεί κάπου αν τον ακούσεις να μιλάει όμως ,είναι μια αρχή να τον ακούσεις, από εκεί και μετά ο καθένας κρίνει και αποφασίζει το πως θα κινηθεί ως πολιτικό ον. Ναι, εννοείτε. Τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο. Για την κουβέντα που μπορεί να γίνει χωρίς πολιτική επέκταση λέω πως δεν μπορεί να οδηγήσει κάπου. Τουλάχιστον σε κάτι εποικοδομητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 προφανώς ο φίλος μας θέλησε να μας ενημερώσει απλά όπως έκανα και εγώ σε άλλο τόπικ για τον οικονομολόγο ,ο καθένας μπορεί να βγάλειτα συμπεράσματά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Θυμηθείτε το όνομά του γιατί παίζει να τον δούμε και πρωθυπουργό σε καμιά οικουμενική κυβέρνηση του -όχι και τόσο μακρινού- μέλλοντος τον sir ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.