kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Στο σύστημα της υπογραφής μου έχω win 7 32bit εγκατεστημένα. Θέλω τώρα να βάλω και τα 64μπιτα,ταυτόχρονα. Πως πρέπει να τα εγκαταστήσω; να κάνω ένα partition στον SSD και να τα βάλω εκεί; να τα βάλω σε άλλο δίσκο; Δίσκοι υπάρχουν. Κάνω κάποια ρύθμιση μετά ή απλώς οταν μπουτάρω θα βγάζει επιλογή "ταδε win","ταδε win". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μπορείς να τα εγκαταστήσεις είτε στον SSD δημιουργώντας νέα κατάτμηση με κάποιον partition manager (πχ. EASUS) είτε σε άλλο δίσκο ξεκινώντας από το DVD και όχι από περιβάλλον Windows. Φυσικά δεν θα επιλέξεις "Αναβάθμιση" αλλά "Νέα εγκατάσταση". Η εγκατάσταση θα κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στον bootmanager αυτομάτως και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια ρύθμιση, αρκεί ο SSD να είναι συνδεδεμένος στο σύστημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σε περίπτωση που αυτή θα γίνει σε άλλο σκληρό. Αν πάλι θελήσεις να κάνεις μια εγκατάσταση σε άλλο σκληρό με αποσύνδεση του SSD πάλι υπάρχει λύση για εκ των υστέρων ρύθμιση του bootmanager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ποιός ο λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο; αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι μπορείς να τρέξεις τα 64 σε virtual machine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Άχρηστο αυτό που θέλεις να κάνεις και ανούσιο. Θα χάσεις από τον ssd πολύτιμο χώρο. Αν αναφέρεσε στο σύστημα της υπογραφής σου δεν αξίζει να μπλέξεις με κάτι τέτοιο για 1gb ram παραπάνω. Αν επιμένεις για 64bit, κάνε format και βάλε μόνο τα 64bit. Άποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Tα βαζω σε έναν velociraptor που εχω,δεν ειναι προβλημα οι δισκοι. Θελω να βαλω 64μπιτ μονο για ένα προγραμμα που δεν με καλύπτει η 32μπιτ έκδοση του, για τίποτε άλλο. Επειδή υπάρχουν ένα καρο ασυμβατότητες με διάφορα άλλα, πρεπει να κρατήσω και τα 32μπιτ. Θα προσθέσω λογικα κι άλλη μνήμη,ωστε να την βλέπει στην 64μπιτ εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Θα κάνεις boot από το δισκάκι και αν σου πει για αναβάθμιση θα πεις όχι. Θα επιλέξεις το δίσκο που θέλεις να στήσεις το λειτουργικό και όταν τελειώσεις θα μπει μόνο του ένα boot selector για να επιλέγεις σε ποιο λειτουργικό θέλεις να μπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Θενκς. Περιμένω να εγκατασταθούν τώρα κι ας ελπίσω να μη με πάρει χαμπάρι ο θείος.Δεν αντέχω να ξαναγοράζω OS. Σε περίπτωση μελλοντικού φορματ του σκληρου με τα 64μπιτα, ο loader εξαφανιζεται μόνος του; Χρειάζονται κάποιεςς ρυθμίσεις για να δουν τα 4γκιγκα της μνημης ή οσα προσθέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Για την μνήμη δεν κάνεις τίποτα. Τα 64bit λειτουργικά αναγνωρίζουν μόνα τους την μνήμη. Αν στο μέλλον διαγράψεις ή αφαιρέσεις τον 64μπιτο δίσκο θα χάσεις τελείως το boot loader και δεν θα μπουτάρει καθόλου. Θα πρέπει να κάνεις επιδιόρθωση το mbr στο 32bit δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ευτυχώς που μου το πες. Ολα καλά,το βαλα,εμφανίστηκε ο loader. Δε κάνω ουτε ενημερώσεις,ουτε Update ουτε τπτ,για να μην το "κλάψω". Ρωτησα για τη μνήμη,διότι κάπου διάβασα στο φορουμ πως καποιος ειχε 6GB και δεν τα βλεπαν τα 64μπιτα για κάποιο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Χρειάστηκαν επί πλέον 6+ post για να κάνεις τελικά αυτό που πρότεινα στο #2. Μάλλον σε κάθε δικό μου post, πρέπει να υπενθυμίζω την ανάγνωση της 2ης σειράς της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Χρειάστηκαν επί πλέον 6+ post για να κάνεις τελικά αυτό που πρότεινα στο #2. Μάλλον σε κάθε δικό μου post, πρέπει να υπενθυμίζω την ανάγνωση της 2ης σειράς της υπογραφής μου. Μα δεν είσαι πλέων Junior member Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 κατα την διάρκεια της εγκατάστασης έχει επιλογή σε ποιο μέρος του δίσκου να γίνει η εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μα δεν είσαι πλέων Junior member Εγώ γιατί με βλέπω junior member κάτω από το avatar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 και εγώ έτσι σε βλέπω junior member Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Άσε πρωί είναι ακόμα,τώρα πίνουμε καφεδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.