lexmark Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλημερίζω το forum με άλλη μια ερώτησή μου. Χθες παρέλαβα ένα Xperia X10i από τον ένα ξάδερφο μου στην Πολωνία (μου το έστειλε σαν δώρο ). Από εκεί του είχαν πει ότι είναι ξεκλείδωτο και μπορεί να βάλει ότι SIM θέλει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έλεγξε και ο ίδιος και τελικά είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δικιά μου SIM. Μιλήσαμε μαζί τους και πρέπει λέει να το στείλω πίσω και να μας το ξεκλειδώσουν δωρεάν. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να το στείλω πίσω και να μπω στην διαδικασία του περίμενε + ότι δεν ξέρω και πόσο θα μου κοστίσει η όλη ιστορία με τα μεταφορικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω (δεν με νοιάζει να πληρώσω και κάνα 50αρικο) σχετικά ανώδυνα; Σε μια αναζήτηση μου στον γοογγλη είδα μερικά sites που το κάνουν επί πληρωμή. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορώ να τα εμπιστευτώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Απ' όσο ξέρω αξιόπιστο είναι το 9volto.gr. Αλλά καλύτερη επιλογή από το να το πάει εκεί από όπου το αγόρασε σίγουρα δεν υπάρχει. Καθώς είναι και αυτοί που το κλειδώσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι ότι το αγόρασε από Πολωνία και το να το στέλνω και να μου το ξαναστέλνει πίσω, εκτός από τη φασαρία είναι και χρονοβόρο και θα κοστίσει πολύ περισσότερο από ότι αν βρω κάποιον να μου το ξεκλειδώσει εδώ. Κάτι προς Ηράκλειο μεριά δεν ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 http://www.google.com/#hl=en&sugexp=ldymls&xhr=t&q=x10+debranding&cp=13&qe=eDEwIGRlYnJhbmRpbg&qesig=0W4IAhw_Euq3UvhjQmeNLQ&pkc=AFgZ2tmmqawkAWhYEroyyEvXXw58WoePuU-tGWaNyGARPL2OSg5DI-80dnGqaCOvPoNljN1vzLAEvgHSC9vWgseknLVOha-ERg&pf=p&sclient=psy&safe=off&aq=0&aqi=&aql=&oq=x10+debrandin&pbx=1&fp=8cde407b56a4c1e2 γίνεται να το κάνεις και μόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το debranding δεν αφαιρεί το κλείδωμα της SIM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.