misfits_7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλημέρα σε ολη την παρέα.. Θα ηθελα την βοήθεια σας.. Εχει μια φίλη ενα netbook asuss eee 4g surf και ειναι lockαρισμένο το Fn κουμπι..Δηλαδη αντι για u,i,o,p,j,k,l κτλ βγαζει 4,5,6,* κτλ.. Εψαξα στο internet και βρηκα οτι ξεκλιδωνει με "Fn+f11(numlock)" η "shift+Fn+f11(numlock)" εμενα με αυτες τις επιλογες σταματαει να γραφει τους αριθμους αλλα ΔΕΝ γραφει ουτε γραμματα(δηλαδη πατας τα κουμπια και δεν κανουν τπτ).. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την πει.. Ευχαριστω πολύ. .
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αυτό που σου έχει μπλοκάρει μάλλον είναι το numlock και όχι το fn. Δοκίμασες FN+F5; Δεν έχω eee αλλά κάπου το διάβασα. Δες και στο Control Panel\Ease of Access\Ease of Access Center Find keyboard setup αν είναι ενεργό.
misfits_7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αυτό που σου έχει μπλοκάρει μάλλον είναι το numlock και όχι το fn. Δοκίμασες FN+F5; Δεν έχω eee αλλά κάπου το διάβασα. Δες και στο Control Panel\Ease of Access\Ease of Access Center Find keyboard setup αν είναι ενεργό. Τα εχω δοκιμασει ολα τα f κουμπια.. Αυτο που μου λες control panel σε ελληνικα xp που το βρισκω (γιατι τετοια εχει).. Ευχαριστω για την απαντηση..
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πρέπει να είναι το κέντρο διευκόλυνσης πρόσβασης στον πίνακα ελέγχου. Δεν έχω xp τώρα ούτε eee για να το δω σίγουρα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 το num lock σου εχει μπλοκαρει.Δοκιμασε αυτο που σου ειπε ο φιλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.