Προς το περιεχόμενο

Flashing Hd 5500

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας θα ηθελα να φλασαρω την saphire hd 5500 gddr5 512mb καρτα μου.

δεν ξερω πολλα πραγματα πανω στο φλασαρισμα για αυτο θα ηθελα τα φωτα σας.

με ποια καρτα το bios ειναι συμβατο?

υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει πως να επεξεργαστω εγω το bios file?

και γνκα που μπορω να μαθω παραπανω για το πως να το κανω ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΤΑ(οχι οδηγους για αλλες καρτες)

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα ποσταρει παλιοτερα αλλα δεν πηρα απαντηση.χρησιμοποιω το msi ab και εχω τις συχνοτητες στα 700-1050(η ετσι δειχνει στο αριστερο μερος)στα δεξια που δειχνει τα στατιστικα κτλπ λεει core clock 400 ταβανιασμενο(ειτε idle ειτε σε παιχνιδι-απο χαμηλες απαιτησεις εως crysis)και memory clock 900(το ιδιο).να πω πως επεισης ειναι και κατω απο τις στοκ συχνοτητες.και δεν λενε να αλλαξουνε.επεισης δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα τα γραμματα πχ στο youtube που λεει πανω στο βιντεο -οταν τελειωσει το βιντεο που λεει τους τιτλους των αλλων βιντεο-η και στο φιφα που λεει τα γραμματα εχω τρομερο blurryness σε σημειο τα γραμματα να ειναι δυσαναγνωστα(λογικα αυτο ειναι απο καποια λαθος ρυθμιση μου στο aa αλλα δεν ξερω)

ναι αυτη ειναι αν και την εχω σε 512.

σε στοκ ειναι 550-1000

τωρα τρεχει σε 400-900 συχνοτητες χωρις αυτες να μεταβαλοντε ακομα και οταν ειναι 100%use η καρτα.

με oc στο msi ab τα εχω χρονισμενα στα 700-1050

ειχα τους τελευτεους οι οποιοι μου laggarane καποια παιχνιδια οποτε το γυρισα στους 10.10(οι τελευταιοι πριν το ανανεωμενο ccc)στο gpu-z τα δειχνει κανονια 700-1050 αλλα στα παιχνιδια τα fps ειναι λιγοτερα απο οταν την ειχα πρωτοπαρει την καρτα.με αλλα λογια το ab δειχνει την πρακτικη συχνοτητα(τα fps ειναι λογικα σε τετοια συχνοτητα)ενω το gpu-z δειχνει ποσο θα επρεπε να τρεχει η καρτα.δεν ξερω ποτε ξεκινησε το προβλημα :confused:

και ενα ακομα τωρινο προβλημα

μετα απο φλασαρισμα οι συχνοτητες μου ειναι 850-1300 στα 1.3v.στο furmark λεει:gpuz-1(η κατι τετοιο)550-1000

gpu 1 hd6390 850-1300 και εκανα σκορ 700 νμζω η ποιο κατω.παω στο gpu-z και μου βγαζει οτι γενικα ειναι Hd 5500

default core clock:850,default memory clock:1300,gpu clock:850,memory clock:1300 αλλα στους sensors gpu:550,memory 1000.vddc 1,1v.wtf?sto msi ab αριστερα 850-1300 στα δεξια 550-1000 και περασα οδηγους της 6390

παρακαλω βοηθεια

yep αυτο το διαβασα και σε ξενο ιστοτοπο αλλα δεν με βοηθαει στο προβλημα μου(ευχαριστω παντως)καμια βοηθεια στα παραπανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...