eftihios1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ποια ειναι η αποψη σας για την εν λογω καρτα ? Ειναι καλη λυση για συνδεση με 5.1 ηχεια ? ASUS XONAR DG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Κανενας κατοχος για καμια γνωμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εξωτερικη καρτουλα 5.1 οικονομικη ειναι. Λογικα καλα θα παιζει. Στα μειον της οτι εχει μονο αναλογικες εξοδους αν βλεπω καλα. Αν ειχε και καμια coaxial spdif θα ειχες περισσοτερες επιλογες για να συνδεσεις τπτ πιο σπεσιαλ μελλοντικα. Για απλο 5.1 θα ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Double post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σαν πρωην κατοχος μιας Xonar DG, εχω να πω οτι δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο σε αυτα τα χρήματα. Με κλειστα τα ματια φίλε μου και καλές ακροάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ποια ειναι η αποψη σας για την εν λογω καρτα ? Ειναι καλη λυση για συνδεση με 5.1 ηχεια ? ASUS XONAR DG Φίλε την έχω στο δεύτερο μου pc,δέν παίζεται η καρτούλα για τα χρήματά της και το πρώτο σχόλιο στο E-shop πάνω πάνω που βλέπεις είναι δικό μου...θα σου έλεγα να την πάρεις με 1000!!!Αξίζει και το τελευταίο cent της αξιας της!!! Go for it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Βλεπω οτι ειναι εξαντλημενη τωρα Οταν την φερουν παλι θα την παρω αμεσως Ευχαριστω για τις γνωμες παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.