az1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 γεια σας και απο εμενα παιδια καινουριος στο φορυμ και εχω ενα προβλημα.εχω την μητρικη ASRock P45X3 Deluxe και οταν παταω τον υπολογιστη να ξεκινησει μου κανει το post τρεις φορες μπιπ και μου βγαζει το προβλημα Early POST initialization of chipset registers.εχει κανεις καμια ιδεα????ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τα beeps είναι «κοντά» και τα τρία ή είναι κάποιο «μακρύ»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 γεια σας και απο εμενα παιδια καινουριος στο φορυμ και εχω ενα προβλημα.εχω την μητρικη ASRock P45X3 Deluxe και οταν παταω τον υπολογιστη να ξεκινησει μου κανει το post τρεις φορες μπιπ και μου βγαζει το προβλημα Early POST initialization of chipset registers.εχει κανεις καμια ιδεα????ευχαριστω προκαταβολικα. Αυτο σημαινει οτι το FSB ειναι υπερβολικα ψηλα.Μπες στο bios και κανε reset to default values.Αν αυτο δεν δουλεψει κανε clear CMOS.Μετα ελα να μας πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
az1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 λοιπον ψαχνωντας στο internet διαβασα οτι μπορει να φταινε οι μνημες και ετσι αφου πειραματιστικα λιγο το pc ανοιξε και δουλευει μια χαρα..για καλο και για κακο εκανα kai load default settings οπως μου προτεινατε.ευχαριστω πολυ για την αμμεση ανταποκρισση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δε μας λες όμως τι εννοείς πειραματίστηκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
az1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 εννοω οτι πανω στη μητρικη ειχα τεσσερις μνημες,ετσι αρχισα να βαζω και να βγαζω μεχρι που βρηκα ποια φταιει αφου οταν την εβγαλα το pc ανοιξε κανονικα και δουλευει απροββληματιστα κανα 4 ωρες τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 εννοω οτι πανω στη μητρικη ειχα τεσσερις μνημες,ετσι αρχισα να βαζω και να βγαζω μεχρι που βρηκα ποια φταιει αφου οταν την εβγαλα το pc ανοιξε κανονικα και δουλευει απροββληματιστα κανα 4 ωρες τωρα. για δες αν στο σλοτ που ηταν η "προβληματικη μνημη" παιζουν οι αλλες και μετα δες αν παιζει η προβληματικη μνημη μονη της παντα και στα αλλα σλοτ της μητρικης για να αποκλεισεις ολες τις πιθανοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.