akis3104 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλησπερα, έχω ένα Ford Focus 1.6 και ενδιαφέρομαι να το μετατρέψω σε υγραέριο. Άκουσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μετατροπή σε υγραέριο στα Ford!!! Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Επίσης αν κάποιος φίλος έχει προσωπική εμπειρία στο θέμα μπορεί να πει αν είναι ευχαριστημένος από την αλλαγή και αν έχει παρατηρήσει κάποιο μηχανικό πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4johnny Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 εχω το ιδιο με σενα εχω κανει 20000 χιλ ολα καα μηδεν προβημα σχεδον ιδια καταναση ελαφρα αυξημενη ιδια αποδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis3104 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ποιο kit έχεις βάλει και πόσο σου στοίχησε περίπου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4johnny Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 εβαλα τισ αλντεσα τωρα εχει στα 1300 εγω το ειχα βαει πιο φτηνα ογο προσφορας στα 1100.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.