dmsdms Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα έχω πάρει τον 2600κ και θα πάρω το p67 ud7 gigabyte αλλά έχω ένα πρόβλημα δίλημμα θέλω να πάρω μνήμες αλλά δεν ξέρω ποιες είδα αυτές http://e-pcmag.gr/reviews/kingston-hyperx-lovo-4gb-1866mhz-135v αλλά δεν της έχει να υποστηρίζονται από το site για το mobo αυτό ... δεν έχω θέμα για τα λεφτά αλλά θέλω κατή καλώ να πάρω και δεν ξερό καμιά βοήθεια κ θέλω και μια κάρτα γραφικών έως 370 gigabyte ωμός σκεφτικά για 6970 και για 570 nvidia αλλά δεν ξερό για παιχνίδια την θέλω crysis2 test drive 2 k για αναπαραγωγή σε 32 αρά hd περιεχόμενο θέλω ωμός να μην δουλεύει τέρμα να ζορίζετε ιδιαίτερα . αν μπορείτε γιατί με τρώει το θέμα τούς τελευταίους 2 μήνες και το ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τι πράγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 διαφώτισε μας λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmsdms Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 δεν κατάλαβα σε τ θέλετε διαφωτισμό θέλω να πάρω μνήμες κ δε ξερό ποιες να πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν ήταν και πολύ σαφές το κείμενό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmsdms Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πήρα ένα CORE I7 SABDY BRIGE 2600Κ και θέλω να βάλω μνήμες και δεν ξερό ποιες ... τα λέω τόσο απλά μνήμη ram και το pdf του mobo δεν είναι συμβατό με διαφορά που βρήκα 1.35 volt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πόσα διαθέτεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Θα δώσεις 179€ για 4GB ? Πάρα πολλά τα λεφτά για τόσο λίγη μνήμη, δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Καλύτερα 8GB στα 1,5 Volt. Για κάρτα VGA σου προτείνω μια και είσαι σε Full HD ή την ATI 6950 2Gb ή την NVIDIA 560 Τi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmsdms Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 λάθος μου αυτές της βρήκα κ εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552676 δεν ξερό ποιες ωμός 8 γιγα.... έχω χάσει την μπάλα . Δηλ ΑΤΙ είναι μήπως καλύτερα....? μέχρι τώρα δεν επερνα είχα μια 8800 640mb και θέλω να μην μετανιώσω οποία κ αν πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μνήμες για το mobo που θες να πάρεις σου προτείνω αυτές εδώ που είναι και συμβατές (αναφέρονται στο memory support list ) . Όσον αφορά την κάρτα γραφικών δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις από hardware και αν θέλεις να το ρισκάρεις, αλλά πάρα πολλές ATI 6950 2 GB (κυρίως με reference design ) έχουν ξεκλειδώσει με επιτυχία σε 6970 2GB με ένα flash στο bios τους. Η αλήθεια είναι πως έτσι η ATI έχει ένα προβάδισμα στην επιλογή. Αλλά πάντως όποια και αν διαλέξεις εσύ δεν θα το μετανιώσεις σε καμία περίπτωση, και οι δύο κάρτες σε καλύπτουν άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.