okmike Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ρε παιδια...μπορειτε να μου δωσετε κανενα προγραμματακι για το msn για να ανοιγω περισσοτερα απο ενα; εφχαριστω ρε παιδια πλζ ειναι επειγον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ψάξε στο γούγλη για msn polygamy και θα βρεις αρκετά. Εγώ είχα δοκιμάσει παλιά το messenger discovery αλλά από ότι είδα τώρα είναι επι πληρωμή. Επίσης και το trilian κάνει την δουλειά που θες νομίζω. (επίσης δεν είναι free). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 άνοιξε δύο τρεις διαφορετικούς browser πάτα hotmail.com από εκεί messenger και μιλάς κανονικά ανοίγεις και το windows live που έχει όλες τις δυνατότητες και είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 okmike καλώς ήρθες στο insomnia. Αν περάσεις ξανά και διαβάσεις τις απαντήσεις, να μείνεις σε αυτό που σου έγραψε η karmen Ψάξε στο γούγλη για msn polygamy και θα βρεις αρκετά. το polygamy είναι το ιδανικό εργαλείο για τη δουλειά που θες και ειναι δοκιμασμένα αποτελεσματικό. Η επίσημη ιστοσελίδα (για να μην το κατεβάσεις απο τιποτα warez με ιους) ειναι η http://www.immonitor.com/msn-messenger-polygamy.htm Επίσης είναι freeware και στην ίδια σελίδα έχει και video για πως το δουλεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okmike Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 1000 ευχαριστω, το εβαλα και δουλευει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minoras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 γιατί να μήν το κάνει με το Messenger plus live?? δέν είναι πιο εύχρηστο και απλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 εγω κατεβαζω το a-patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πάντως και το trilian που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω ειναι πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Φίλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Φίλη Φίλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.