Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δοκιμαζω να ανεβασω μια φωτο στο facebook και μου λεει οτι υπαρχει προβλημα με το αρχειο εικονας. Σε οτι μορφη και αν την εχω αποθηκευσει .... Μπορω μονο να την ανεβασω και να την στειλω σε ενα ατομο σαν προσωπικο μυνημα. Τι μπορει να συμβαινει ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Σε αλλη φωτο σου κανει το ιδιο; Αν οχι δοκιμασε την πατεντα του κουμπιου print screen οσο ειναι ανοιχτη στο desktop σου, ανοιγμα του paint και copy paste / αποθηκευση σε jpg. Αν και εχει ενδιαφερον το προβλημα απο softwarικης φυσεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Εχω δοκιμασει σε διαφορες μορφες αρχειου .jpg κλπ χωρις αποτελεσμα σε διαφοτερικα αρχεια εικονας.Καποιες φορες 1 στις 5 με αφηνει να ανεβασω εικονα. Δεν μπορω να ξερω αν εχει σχεση ο ISP αλλα φωτο που δεν μπορουσα απο το σπιτι δεν ειχα προβλημα απο την δουλεια με αλλο isp. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 δεν το κανει μονο σε σενα. και σε μενα, και σε ενα φιλο που ρωτησα. απο προχθες! προσπαθω να βαλω φωτο στο wall καποιου, και βγαζει αυτο το σφαλμα. οταν ομως βαζω στο δικο μου wall απο την home, τη βαζει. δοκιμασα και με αλλους browser και μπα.οτι θελει κανει. βρηκατε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 δεν το κανει μονο σε σενα. και σε μενα, και σε ενα φιλο που ρωτησα. απο προχθες! προσπαθω να βαλω φωτο στο wall καποιου, και βγαζει αυτο το σφαλμα. οταν ομως βαζω στο δικο μου wall απο την home, τη βαζει. δοκιμασα και με αλλους browser και μπα.οτι θελει κανει. βρηκατε τιποτα? Σε αλλου δεν δοκιμασα .Εμενα στον δικο μου τοιχο δεν με αφηνει αλλα κι αυτο καμμια φορα με τα γουστα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 σε εμενα συνεχιζει το προβλημα. φωτο στο δικο μου προφιλ μπορω να βαλω μονο μεσω email. σε αλλο προφιλ δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.