bahamut Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 γεια σε όλους! το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να συνδέσω την τηλεόραση μου PANASONIC: TX-L32D28EW με το pc μου με hdmi . προς το παρόν την συνδέω με μια κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5440 αλλά η εικόνα είναι πολύ χάλια (με κάτι κάθετες γραμμές ) και πρέπει να πέσω πάρα πολύ στην ανάλυση για να λέω ότι βλέπω λίγο καλά.δεν ενδιαφέρομαι να παίζω παιχνίδια αλλά να βλέπω ταινίες σε Hd! είμαι διατεθειμένος να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά να είμαι σίγουρος ότι η καινούργια δεν θα κάνει τα ίδια! το καλώδιο hdmi είναι 15 μέτρα! pls help!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν φταει η καρτα γραφικων ( εκτος αν ειναι ελλατωματικο προϊον ) αλλα ισως καποιες ρυθμισεις που θα πρεπει να κανεις ειτε απο το Catalyst Control Center ειτε απο την Τηλεοραση σου. Φαντασου οτι με μια on board Intel GMA X3100 και επεξεργαστη Intel Pentium Dual Core E5500, εβλεπα ανετα βιντεο 1080p. Μηπως φταει το καλωδιο; Επισης με ποιο player γινεται η αναπαραγωγη των βιντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.