sportteo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 εχω λαπτοπ acer 5102 εβαλα τα 7 αλλα οταν βλεπω youtube μου βγαζει το εξης το προγραμμα οθονης ati radeon family σταματησε να ανταποκρινεται τα windows το ανεκτησαν με επιτυχια αλλα το κανει συνεχεια μεχρι που βγαινει μπλε οθονη και μετραει psyhical memory 0 μεχρι 100% και κανει επανακινηση μονο στο youtube- ταινιες βλεπω μια χαρα- ουτε αν αλλαξω browser δεν διορθωνεται αλλαξα drivers 3 φορες με προγραμματα οπως slim driver και οταν παω στα γραφικα που βλεπουμε τη σημαια να κουνιεται σε μενα μενει ακινητη τι αλλο να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Άλλαξε έκδοση flash,βάλε κάποια ποιο παλιά,ή δοκίμασε με το Chrome που έχει ενσωματωμένη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportteo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 το εκανα αλλα τιποτα εβαλα το minitube για να ησυχασω για λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captaintzim Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Φίλε έχω ανοίξει σχετικό θέμα νωρίτερα... Εχω και γω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ακριβώς το ίδιο... Είχα κάνει αναβάθμιση το flash player...Από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα. Έχεις βγάλει άκρη; Τώρα εγώ προσπαθώ με τη λύση που προτείνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.