Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με htc wildfire...

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω αυτό το bluetooth και τώρα που αγόρασα ένα htc wildfire προσπάθησα να τα συνδέσω αλλά στην ανίχνευση συσκευών δεν μου το βρίσκει...

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά έχω αυτό το bluetooth και τώρα που αγόρασα ένα htc wildfire προσπάθησα να τα συνδέσω αλλά στην ανίχνευση συσκευών δεν μου το βρίσκει...

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει???

To headset πρέπει να το θέσεις σε κατάσταση ζεύξης και όχι απλά να το θέσεις σε λειτουργία.

Τσέκαρε λίγο το εγχειρίδιο του headset που αγόρασες.

To headset πρέπει να το θέσεις σε κατάσταση ζεύξης και όχι απλά να το θέσεις σε λειτουργία.

Τσέκαρε λίγο το εγχειρίδιο του headset που αγόρασες.

Τώρα που το έχω βάλει δεν ξέρω γιατί το bt το έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια...

μηπως να ανοιξεις νεο θεμα με προβλημα σε bt?

σε αλλα κινητα το δουλεψες?

Σε sony ericsson k850i δούλευε κομπλέ...

Την απάντηση κατά 99.9% στην έχω δώσει από το πρώτο reply.

Λογικά θέλει παρατεταμένο πάτημα κάποιο κουμπί, ώστε να θέσει το headset σου σε λειτουργία ζεύξης για να μπορείς να το συνδέσεις με το κινητό σου.

Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το manual του headset που έχεις. Αν δεν το έχεις, χρησιμοποίησε το Internet.

Πες μας και ποιά ήταν η λύση... ;)

Έπρεπε να έχω ανοιχτό και ανιχνεύσιμο το bluetooth στο κινητό, να ενεργοποιήσω το handsfree και έπειτα να πατήσω ταυτόχρονα και παρατεταμένα τα πλήκτρα αύξησης-μείωσης έντασης ήχου - με αυτόν τον τρόπο γίνεται η σύζευξη - έβαλα και το 0000 όταν μου ζήτησε κωδικό και όλα κομπλέ...

Έπρεπε να έχω ανοιχτό και ανιχνεύσιμο το bluetooth στο κινητό, να ενεργοποιήσω το handsfree και έπειτα να πατήσω ταυτόχρονα και παρατεταμένα τα πλήκτρα αύξησης-μείωσης έντασης ήχου - με αυτόν τον τρόπο γίνεται η σύζευξη - έβαλα και το 0000 όταν μου ζήτησε κωδικό και όλα κομπλέ...

Ωραίος! Καλοδούλευτο! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...