zizu10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω αυτό το bluetooth και τώρα που αγόρασα ένα htc wildfire προσπάθησα να τα συνδέσω αλλά στην ανίχνευση συσκευών δεν μου το βρίσκει... Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω αυτό το bluetooth και τώρα που αγόρασα ένα htc wildfire προσπάθησα να τα συνδέσω αλλά στην ανίχνευση συσκευών δεν μου το βρίσκει... Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? To headset πρέπει να το θέσεις σε κατάσταση ζεύξης και όχι απλά να το θέσεις σε λειτουργία. Τσέκαρε λίγο το εγχειρίδιο του headset που αγόρασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 μηπως να ανοιξεις νεο θεμα με προβλημα σε bt? σε αλλα κινητα το δουλεψες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 To headset πρέπει να το θέσεις σε κατάσταση ζεύξης και όχι απλά να το θέσεις σε λειτουργία. Τσέκαρε λίγο το εγχειρίδιο του headset που αγόρασες. Τώρα που το έχω βάλει δεν ξέρω γιατί το bt το έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια... μηπως να ανοιξεις νεο θεμα με προβλημα σε bt? σε αλλα κινητα το δουλεψες? Σε sony ericsson k850i δούλευε κομπλέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Την απάντηση κατά 99.9% στην έχω δώσει από το πρώτο reply. Λογικά θέλει παρατεταμένο πάτημα κάποιο κουμπί, ώστε να θέσει το headset σου σε λειτουργία ζεύξης για να μπορείς να το συνδέσεις με το κινητό σου. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το manual του headset που έχεις. Αν δεν το έχεις, χρησιμοποίησε το Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Βρήκα τελικά το manual στο internet και τώρα δουλεύει κομπλέ... Ευχαριστώ για την βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Βρήκα τελικά το manual στο internet και τώρα δουλεύει κομπλέ... Ευχαριστώ για την βοήθεια... Πες μας και ποιά ήταν η λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πες μας και ποιά ήταν η λύση... Έπρεπε να έχω ανοιχτό και ανιχνεύσιμο το bluetooth στο κινητό, να ενεργοποιήσω το handsfree και έπειτα να πατήσω ταυτόχρονα και παρατεταμένα τα πλήκτρα αύξησης-μείωσης έντασης ήχου - με αυτόν τον τρόπο γίνεται η σύζευξη - έβαλα και το 0000 όταν μου ζήτησε κωδικό και όλα κομπλέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Έπρεπε να έχω ανοιχτό και ανιχνεύσιμο το bluetooth στο κινητό, να ενεργοποιήσω το handsfree και έπειτα να πατήσω ταυτόχρονα και παρατεταμένα τα πλήκτρα αύξησης-μείωσης έντασης ήχου - με αυτόν τον τρόπο γίνεται η σύζευξη - έβαλα και το 0000 όταν μου ζήτησε κωδικό και όλα κομπλέ... Ωραίος! Καλοδούλευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.