Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει τροπος να δεχομαι τηλ κλησεις στο pc?

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια συνδεση τηλεφωνου στο σπιτι που τη χρησημοποιω αποκλειστικα για internet.Δεν εχω καν,συσκευη τηλεφωνου.

Σκεφτομουν ομως,να παρω μια συσκευη για να δεχομαι απλα κλησεις (αν πχ εχω ξεχασει το κινητο κλειστο,να μπορουν να με βρουν).

Υπαχει τροπος,οταν με παιρνουν τηλεφωνο,να απανταω χρησιμοποιωντας μονο τον υπολογιστη?και ετσι να μην χρειαστει να παρω τηλεφωνικη συσκευη?

Προσπαθησα να χρεισημοποιησω τον dialer:

εναρξη->εκτελεση->dialer....

και μου βγαζει αυτο

20594217.png

Τι κανω μετα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω.Την αλλη εβδομαδα θα εχω modem,αυτο το παλιο,56Κ.

Και η συνδεση πως θα γινει ομως?Απλα θα βαλω το modem στον υπολογιστη?Χρειαζεται κανενα καλωδιο που να ενωνει router-εσωτερικο modem?

Βάζεις το Modem στον υπολογιστή - εγκατασταθείς τους drivers και ότι προγράμματα χρειάζεσαι (π.χ. fax, τηλεφωνητή κτλ) και τέλος στην μπρίζα του τηλεφώνου βάζεις ένα splitter -> στην μια έξοδο συνδέεις το modem και στην άλλη το router.

Βάζεις το Modem στον υπολογιστή - εγκατασταθείς τους drivers και ότι προγράμματα χρειάζεσαι (π.χ. fax, τηλεφωνητή κτλ) και τέλος στην μπρίζα του τηλεφώνου βάζεις ένα splitter -> στην μια έξοδο συνδέεις το modem και στην άλλη το router.

Ωραια τοτε.Μεσα στην βδομαδα θα το δοκιμασω.Δυο ερωτησεις ακομη κα ευχαριστω προκαταβολικα:

1)Δεν θα υπαρχει καμια επιπλεον χρεωση αν δεν παιρνω τηλεφωνα ε?

2)Τον μονο που θα πρεπει να κανω ειναι να ανοιγω το dialer?

1) Όχι εκτός και στέλνεις fax μέσω του modem, ή "αρπάξεις" κάποιον trojan dealer που καλεί κρυφά νούμερα υψηλών χρεώσεων (αμφιβάλλω αν κυκλοφορούν ακόμα τέτοια προγράμματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

2) Ναι αλλά κοίτα μήπως χρειαστεί κάποια ρύθμιση στο control panel για τις εισόδους/εξόδους του ήχου ώστε να χρησιμοποιείς το μικρόφωνο/ηχεία του υπολογιστή για τις κλήσεις.

1) Όχι εκτός και στέλνεις fax μέσω του modem, ή "αρπάξεις" κάποιον trojan dealer που καλεί κρυφά νούμερα υψηλών χρεώσεων (αμφιβάλλω αν κυκλοφορούν ακόμα τέτοια προγράμματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

2) Ναι αλλά κοίτα μήπως χρειαστεί κάποια ρύθμιση στο control panel για τις εισόδους/εξόδους του ήχου ώστε να χρησιμοποιείς το μικρόφωνο/ηχεία του υπολογιστή για τις κλήσεις.

Αααα παιζει κατι τετοιο ε?(το 1)

Την εχω πατησει ετσι μια φορα πριν 5-6 χρονια,οταν δεν ειχα adsl και χρησημοποιουσα αυτο το modem.Μου ειχε ερθει τοτε κανα 250αρι ο οτε.

Επειδη η μανα μου δουλευει στον οτε μπορεσαμε και μαθαμε οτι εγιναν καποιες κλησεις προς κατι νησια....δεν θυμαμαι και γω που.Εξωτερικο παντως.

Δεν θα το ρισκαρω μαλλον.Θα παω να βαλω μια τηλεφωνικη συσκευη.thanks για τις πληροφοριες.

Για τηλέφωνα μόνο αυτή ήταν η ιδανική λύση από την αρχή - αλλιώς έπρεπε να έχεις και συνέχεια ανοιχτό τον Η/Υ. ;)

Μην ξεχάσεις το splitter...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...