Manos Petrucci Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχω 6 GB 2x3 δηλαδή και συγκεκριμένα αυτές Corsair XMS3 6GB DDR3-1600MHz (Το 1333 που περιγράφει το skroutz.gr είναι λάθος, στα 1600 είναι οι μνήμες). Θέλω να βάλω άλλα 6. Το ερώτημά μου είναι το εξής... Πρέπει να βάλω ακριβώς τις ίδιες σε θέμα timings (9-9-9-24) και MHz (1600) ή ακόμα και στα GB μήπως τελικά βάλω άλλα 12 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πρέπει να έχουν τα ιδία mhz,timings,volt τα gb δεν παίζουν ρολό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 γιατι θα βάλεις και άλλα? ακόμα δεν της χρειάζεσαι. απο μνήμες εφόσον θέλεις να βάλεις και άλλα καλό θα είναι να βάλεις με τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί μαα βάλεις με χαμηλότερα timings τωτε η μητρική θα πρέπει να αλλάξει το ένα σετάκη και να έχουν τα ίδια χαρακτιριστικάυ π.χ. εσυ αμα έχεις 1600 κ αι1333 τωτε θα πρέπει και τα άλλα να τα κάνεις 1333 για να δουλεύουν για αυτό άμα βάλεις διαφορετικά και η άλλη εν τα υποστηρίζει στην αλλαγη θα έχεις πρόβλιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 γιατι θα βάλεις και άλλα? ακόμα δεν της χρειάζεσαι. απο μνήμες εφόσον θέλεις να βάλεις και άλλα καλό θα είναι να βάλεις με τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί μαα βάλεις με χαμηλότερα timings τωτε η μητρική θα πρέπει να αλλάξει το ένα σετάκη και να έχουν τα ίδια χαρακτιριστικάυ π.χ. εσυ αμα έχεις 1600 κ αι1333 τωτε θα πρέπει και τα άλλα να τα κάνεις 1333 για να δουλεύουν για αυτό άμα βάλεις διαφορετικά και η άλλη εν τα υποστηρίζει στην αλλαγη θα έχεις πρόβλιμα Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπέρανες ότι δε τις χρειάζομαι; Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, αυτό είναι συμβατό σωστά; Kingston KHX1600C9D3K3/12GX 12GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 3) XMP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπέρανες ότι δε τις χρειάζομαι; για η χρίση τον έχεις τον υπολογιστή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 για η χρίση τον έχεις τον υπολογιστή ? (DAW) Digital Audio Workstation, για να πάρεις μια γεύση απαιτήσεων... Hollywood Strings και πήγαινε εκεί που λέει SPECIFICATIONS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 για τέτοια χρίση δεν μπορώ να πω κάτι.... γενικά οι περισσότεροι για παιχνίδια τα έχουν και μου έμεινε συνήθεια. οι μνήμες που έχεις επιλέξει πρέπει να κάνουν..... γιατι δεν παίρνεις της ίδιες μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.