et_loukos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Γεια σας !Εχω ένα πρόβλημα σχετικά με την micro sd του κινητού μου .Όταν την τοποθετώ στην υποδοχή του αντάπτορα usb της sony ericsson (CCR-80) και στην συνέχεια την τοποθετώ στην θύρα του λάπτοπ μου δεν μου εφανίζει τις φωτογραφίες που έχω περασμένες στην μνήμη...μου βγάζει ένα παράθυρο με φακέλους που δεν έχουν καθόλου όμως μέσα τους φωτογραφίες.μόνο κάτι βίντεο. Τι να φταίει ??Δεν μπορώ να καταλάβω..Δεν μου το έχει ξανακάνει..παλιότερα που έβαζα τον αντάπτορα μου άνοιγε κανονικά ένα παράθυρο που έβγαζε τα αρχικά ISDP (κάπως έτσι έγραφε,δεν θυμάμαι ακριβώς ) και πατούσα μέσα και μου εμφάνιζε όλες τις φωτογραφίες της μνήμης...Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να με βοηθήσει γιατί θέλω άμμεση λύση σε αυτό το πρόβλημμα. Σημειωτέον έχω windows 7 και ξέχασα να πω ότι όταν έβαλα τον αντάπτορα στο λάπτοπ μου εμφάνισε το avg ότι έχει κάποιους ιους και πάτησα να τους βάλει σε καραντίνα.Μήπως διέγραψε τον φάκελο με τις φωτογραφίες ίσως επειδή τον είδε σαν ιό??Πάντως όταν βάζω την micro sd στο κινητό μου μου τις εμφανίζει τις φώτο μια χαρά. Αυτά.Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 μην βαλεις σε ανταπτορα την καρτα αλλα συνδεσε το κινητο με το pc και βαλτο san usb mass storage.παρε τις φωτο και μετα απλα κανε ενα format την καρτα μηπως συνελθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.