pan_kar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καταρχην γεια σας παιδια. Αντιμετοπιζω ενα προβληματακι στο πως εμφανιζεται το σιτε μου στο ιντερνετ. Λοιπον για να εξηγησω. Το λειτουργικο μου ειναι MAC OS. Εχω σε VM WARE windows XP: εκει εχω εγκαταστισει το WAMMP (με apache MYSQL PHP κλπ) και το Wordpress. 3.1 el. Στην συνεχεια εχω κανει στο dyndns.com ενα domain XXXXXX.dyndns.info/wordpress και το εχω σεταρει στο router μου να στελνει την IP στο site οταν αλλαζει απο εμενα. επισης εχω βαλει στο router virtual server στην IP που αντιστιχει στο VM XP με port forward την 80 οπου ειναι κ ο apache. επειδη ομως το site δεν ηταν ορατο εκτος δυκτυου επρεπε να μπω στο αρχειο C:\xampp\apache\conf\extra httpd-xampp.com και να να αλλαξω εκει που ελεγε "Allow from 127.0.0.0/8" σε "Allow to all". Μετα το site μου μπορουσα να το δω κ στο internet αλλα δυστηχως δεν εμφανιζει καθολου το theme του wordpress και δεν ενφανιζει καμια φωτογραφια. Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ. Αν βρικατε καποιο βημα που εχω παραλειψει παρακαλω να μου το πειτε. επισης το site ειναι εντελως δοκιμαστικο. Συντομα θα αγορασω ενα domain και θα το hostαρω εκει. Πανος Το βρικα τελικα ηταν η ρηθμηση μεσα στο wordpress για το URL απο localhost/wordpress σε xxxxxx.dyndns.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.