Haldol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για κάποιο λόγο από το μεσημέρι και μετά το home button άρχισε να μην «πιάνει» αμέσως. Ήθελε δεύτερο πάτημα, πιο δυνατό, οτιδήποτε. Τώρα πλέον δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου. Πρέπει να το πατήσω πολύ δυνατά, να το κρατήσω πατημένο... και πάλι μία στις δέκα θα πιάσει. Ποιες είναι οι επιλογές μου και με τι κόστος; Το κινητό το αγόρασα το Σεπτέμβρη. Δεν έχω κάνει jailbreak και αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο θέλω να το αποφύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για κάποιο λόγο από το μεσημέρι και μετά το home button άρχισε να μην «πιάνει» αμέσως. Ήθελε δεύτερο πάτημα, πιο δυνατό, οτιδήποτε. Τώρα πλέον δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου. Πρέπει να το πατήσω πολύ δυνατά, να το κρατήσω πατημένο... και πάλι μία στις δέκα θα πιάσει. Ποιες είναι οι επιλογές μου και με τι κόστος; Το κινητό το αγόρασα το Σεπτέμβρη. Δεν έχω κάνει jailbreak και αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο θέλω να το αποφύγω. Παντο πισω απο κει που το αγορασες. No cost! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Εγγύηση φίλε μου. Μην το σκέφτεσαι. Κάνε έναν συγχρονισμό πρώτα τις επαφές σου και τις φωτογραφίες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiKaT Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ειχα κ γω το ιδιο θεμα κ μου αλλαξαν το iphone με καινουργιο. φαινεται τα 4 εχουν θεμα με το κουμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 το παρατήρησα και εγώ σημερα στο τεσαρι της φίλης μου ;/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ειχα κ γω το ιδιο θεμα κ μου αλλαξαν το iphone με καινουργιο. φαινεται τα 4 εχουν θεμα με το κουμπι. Μόνο τη συσκευή σου άλλαξαν ή όλο το «πακέτο» (δηλ. κουτί, καλώδια, κινητό, κλπ); Να ξέρω πως θα τους το πάω... Επίσης ένα άλλο θέμα. Θέλω πριν το πάω, να περάσω ότι έχω σε αυτή τη συσκευή στο παλιό μου 3GS. Ώστε μέχρι να γίνει αντικατάσταση να χρησιμοποιώ το παλιό μου. Και μετά μόλις μου δώσουν το καινούριο, να τα ξαναπεράσω πίσω. Γίνεται; Αν ναι... πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ωχχχχχχχχ, θα το παρουν χαμπαρι οι haters και δεν συμμαζευεται.... Τετοιο προβλημα συναντησα στο demo τηλεφωνο του πλαισιου στο mall, αλλα θεωρησα οτι ειναι λογω κακης χρησης (οι haters τα ζουμπανε πολυ )..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ειχα κ γω το ιδιο θεμα κ μου αλλαξαν το iphone με καινουργιο. φαινεται τα 4 εχουν θεμα με το κουμπι. Με καινούριο ή ανακατασκευασμένο? Δεν επιτρέπεται πάντως να συμβαίνει αυτό. Αν όμως το αλλάζουν εύκολα με καινούριο σφραγισμένο, όλα καλά. Γνωρίζουμε στο περίπου το Failure Rate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 εγω παλι νομιζω ειναι Bug της 4.2.1 ..απο τοτε που ειμαι και εγω στην 4.2.1 το κανει καμια φορα ιδιαιτερα μετα απο φορτιση....οταν το κλεισει απο power button και μετα το ανοοιξεις παλι ολα κομπλε και δεν το ξανακανει... δεν ξερω εγω δεν θα εμπαινα στην διαδικασια... στην 4.1 δεν μου το εκανε καθολου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παιδιά δείτε και το ενδεχόμενο απλά να τραβάει κόλλημα το λειτουργικό.στην δική μου περίπτωση Αυτό ήταν.πατούσα 2 φορές το κουμπί -τίποτα.το πατούσα και 3η και γινόταν η οθόνη με ανάποδα χρωμματα-άρα είχε πιάσει τα δυο πρώτα πατήματα.θέλει ένα χ χρόνο για να αντιδράσει.δεν σημαίνει ότι χάλασε το κουμπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εγώ το παθαινω που και που παίδες. Παντως στην περίπτωση μου μια με το που αποσυνδεω το hands free συνέρχεται, μια με το που κάνω ένα reset όλα καλα. Ελπίζω να μην είναι σύμπτωση και να τα τινάζει σιγά σιγά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αυτό το Topic, είναι από εκείνα που όταν τα διαβάζω καταπίνω δυνατά. Με αγχώνει πάρα πολύ! Ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Απο το να στείλεις πίσω το κινητό και να σου δώσουν ανακατασκευασμένο καλύτερα να πάρεις απο ebay home button. Σε πολλά forum που αχολούνται με iphone υπάρχουν τεχνικοί που θα στο αλλάξουν πανεύκολα. Υ.Γ. Γενικά το iphone 4 έχει ένα θέμα με το home button. Σε πάρα πολλούς καμοιά φορά δεν πιάνει , αλλά μπορεί να είναι και θέμα λογισμικού καμοιά φορά και όχι hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καινούργια τηλέφωνα δίνουν σε αντικατάσταση. Απλώς ίσως είναι μερικές φορές εκτός συσκευασίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasrodos29 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Kαινούρια δεν είναι αλλά ανακατασκευασμένα ... Διπλά ελεγμένα με καινούρια καπάκια μπρος πίσω και καινούριο imei.. Eμένα που είναι ανακατασκευασμένο δεν έχω κάποιο πρόβλημα και είμαι μια χαρά ...(Βέβαια τώρα αποχαιρέτησα την εγγύηση γιατί το έκανα λευκό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα