Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο προβλημα με Netbook

gazp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολα τα μελη του φορουμ!Λοιπον,το προβλημα μου ειναι το εξης: εχω ενα netbook(acer aspire 1410), το οποιο δεν μπαινει στα windows(εχει τα windows 7 εγκατεστημενα).Οταν το ανοιγω,μου βγαζει 4 επιλογες: 1)safe mode, 2)safe mode with command prompt, 3)safe mode with networking και 4)start windows normally. Οτι και να διαλεξω μου βγαζει ενα μυνημα που λεει "το προγραμμα εγκαταστασης εκκινει υπηρεσιες" και μετα απο λιγο βγαζει ενα μυνημα που λεει "Τα Windows δεν ηταν δυνατο να ολοκληρωσουν την εγκατασταση.Για να εγκαταστησετε τα windows σε αυτον τον υπολογιστη επανεκκινηστε την εγκατασταση." Παταω οκ,κανει επανεκκινηση,και μετα παλι το ιδιο, κ.ο.κ. Δοκιμασα να κανω format μεσω ενος bootable usb στο οποιο ειχα βαλει τα windows 7,αλλα παλι βγαζει ακριβως το ιδιο σφαλμα... :confused: .Σας παρακαλω,οποιος μπορει να βοηθησει,τα χω παιξει :cry:

Δημοσ.

Βγαζει καμοια μπλε οθονη η τπτ???

δοκιμασε να τα διαγραψεις ολα με ενα live usb των linux (αν ξερεις πως και τι)

αλλιως βγαλε τον σκληρο βαλε τον σε ενα εξωτερικο κουτι και κανε του φορματ απο εκει (αμα εχει εγκυηση μην το κανεις)

Δημοσ.

Βγαζει καμοια μπλε οθονη η τπτ???

δοκιμασε να τα διαγραψεις ολα με ενα live usb των linux (αν ξερεις πως και τι)

αλλιως βγαλε τον σκληρο βαλε τον σε ενα εξωτερικο κουτι και κανε του φορματ απο εκει (αμα εχει εγκυηση μην το κανεις)

κατ αρχην σας ευχαριστω που απαντησατε.Οχι δεν μου πεταει κανενα blue screen...το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω πως να τα διαγραψω ολα μεσω Linux...οποτε αν μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω...(εχω ηδη κατεβασει τα ubuntu 9.01 σε dvd).

Δημοσ.

κατ αρχην σας ευχαριστω που απαντησατε.Οχι δεν μου πεταει κανενα blue screen...το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω πως να τα διαγραψω ολα μεσω Linux...οποτε αν μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω...(εχω ηδη κατεβασει τα ubuntu 9.01 σε dvd).

Λοιπον ειναι πρακτικα αδυνατο να εχεις κατευασει τα 9.01 γιατι δεν υπαρχουν αλλα ατυο ειναι λεπτομερια...

Κατευαζεις την τελευταια εκδοση των linux και "αποσυμπιεζεις" το ISO κατευθειαν στο στικακι και μετα μπαινεις στο BIOS και ψαχνεις καπου που να λεει boot device menu η κατι τετοιο μπαινεις εκει και λες να εκτελεσει πρωτο το στικακι.... μετα πατα F10 για να αποθηκευσεις τις αλλαγες....

Δημοσ.

Εχετε δικιο,τωρα που ειδα το dvd ειναι το 9.04 :wub: .Θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα.

Δημοσ.

και γιατί δεν κάνεις recovery από το κρυφό παρτιον??

αν το έχει γιατί να διαγράψει τα πάντα?

γιατι δεν εχω προσβαση...δεν μπορω να κανω recover το συστημα,γιατι παντα μου βγαζει το μυνημα που αναφερω στο 1ο post... :rolleyes:

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε.Καταφερα να διαγραψω το partition που ηταν τα windows χωρις να σβησω το recovery partition.Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια B)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι οφ τοπικ..

ποσο κοστιζει περιπου η αλλαγη μητρικης στα λαπτοπ?

γενικα το κοστος ειναι τετοιο, ωστε να αποτρεψει την επισκευη?

Δημοσ.

ποσο κοστιζει περιπου η αλλαγη μητρικης στα λαπτοπ?

γενικα το κοστος ειναι τετοιο, ωστε να αποτρεψει την επισκευη?

Ξέχασέ το καλύτερα. Με τον επίσημο τιμοκατάλογο της κάθε εταιρίας (Ανταλλακτικό + Εργασία) μπορεί και να ξεπερνάει το κόστος του netbook...

Δημοσ.

πιθανοτατα ειμαι θυμα μητρικης..

ειμαι εκτος εγγυησης..

η αντιπροσωπεια θελει για να το κοιταξει μονο 42 ευρω..

σκεφτομαι να τα δωσω (συν το πιθανο κοστος επισκευης) ή να παω απευθειας για καινουριο γυρω στα 500?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...