Προς το περιεχόμενο

Win7-φόντο επιφάνειας εργασίας

minoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mια φίλη μου πήρε καινούριο ενα νετμπουκ dell με windows7 και προσπαθει να αλλαξει το φοντο επιφάνειας εργασίας αλλά δεν γίνεται τίποτα!

Επιλέγει μια εικόνα->δεξί κλίκ->ορισμός ως φόντο επιφάνειας εργασίας αλλά δεν αλλάζει τίποτα :confused: :confused:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως αν δοκιμαζε να το κανει με ενα προγραμμα επεξεργασιας εικονας οπως το asdcee ?

Από ότι κατάλαβα θείο Γιάννη, δεν μπορεί να αλλάξει το wallpaper και αυτό είναι ένας από τους περιορισμούς των Windows Seven Starter Edition η οποία είναι μία πάρα πολύ βασική έκδοση των Seven. Το συμπεραίνω από το ότι είναι netbook, σίγουρος όμως δεν είμαι.

(είναι ένας περιορισμός όπως η αλλαγή γλώσσας στα home premium και ούτε όπως γράφεις νομίζω να αλλάζει)

το διάβασα και αυτό....

''είναι ένας από τους περιορισμούς των Windows Seven Starter Edition η οποία είναι μία πάρα πολύ βασική έκδοση των Seven.''

μα καλά γιατί το έστησαν έτσι το λειτουργικό??

θα της πώ να δοκιμάσει το Oceanis Λοιπόν φίλε μου!

το διάβασα και αυτό....

''είναι ένας από τους περιορισμούς των Windows Seven Starter Edition η οποία είναι μία πάρα πολύ βασική έκδοση των Seven.''

μα καλά γιατί το έστησαν έτσι το λειτουργικό??

θα της πώ να δοκιμάσει το Oceanis Λοιπόν φίλε μου!

"Προορίζονται για την εκτέλεση βασικών δραστηριοτήτων, όπως για χρήση του Internet, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημιουργία εγγράφων."

copy- paste από εδώ

Εβαλα την εκδοση starter σε ενα netbook και με το acdsee μια χαρα αλλαξα εικονα στην επιφανεια εργασιας,

Μου φανηκε ομως ...φτωχικη η εκδοση και τωρα περναω windows 7 home premium 32bit

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...