triantis7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Καλημέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας.. Έχω 50-60 βιντεάκια σε μορφή .mpg απο βιντεοκάμερα με σκληρό δίσκο και θέλω το τελικό μου αποτέλεσμα να είναι ένα βίντεο με ενα λογοτυπο σαν υδατογραφημα και συμπιεσμένο γιατι βγαίνει τεράστιο. Μέχρι τωρα για να το κανω αυτό χρησιμοποιώ 3 προγράμματα... 1. Με movie maker ενώνω τα βιντεάκια και τα κάνω ένα βίντεο μεγάλο. 2. Με Video Watermark Factory βάζω σε αυτό το βίντεο υδατογράφημα. 3. Μετά απο όλα αυτά επειδή έχει βγει τεράστιο, το κάνω συμπίεση σε avi και έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα κάνει όλα μαζί? Τουλάχιστον τα 2 πρώτα, μετά με το RipBot264 το συμπιέζω.. Τουλάχιστον να κάνει τα 2 πρώτα βήματα γιατι τα κάνω ολα αυτά ενα ένα και μου παίρνει πάρα πολύ χρόνο. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Με παλιότερη έκδοση του Avidemux γινόταν,αλλά βγάλανε την δυνατότητα για ύδατογράφημα στης ποιο νέες εκδώσεις,τρέχα γύρευε. Πάντως υπάρχει πολύ καλλίτερος τρόπος να κάνεις ότι κάνεις τώρα. 1. Ενώνεις με το Easy Video Joiner θέλει τζάμπα(ελεύθερη) εγγραφή και κάνει την ένωση χωρίς να μετατρέπει το αποτέλεσμα δηλαδή το κάνει πολύ γρήγορα,αρκεί όλα τα αρχεία να είναι με της ίδιες ρυθμίσεις. 2. και 3. τα κάνεις με το virtualdub πας VIDEO από το μενού->filters->add->logo κάνεις ρυθμίσεις και βλέπεις και preview. Στο τέλος στο video->compression μπορείς να διαλέξεις από τους codec που έχεις περασμένους στο σύστημά σου.(ffdshow Video Codec και H.264 αν θες να κάνεις ότι κάνεις με το ripbot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα τα δοκιμάσω να δούμε.. το virtualdub Νομιζα οτι κανει μονο για avi αρχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Όχι,κάνει για όλα τα τα περισσότερα αρχεία βίντεο,απλά μπορεί να ενώσει μόνο αρχεία τύπου avi,τη να πει κανείς τώρα;!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 1. Ενώνεις με το Easy Video Joiner θέλει τζάμπα(ελεύθερη) εγγραφή και κάνει την ένωση χωρίς να μετατρέπει το αποτέλεσμα δηλαδή το κάνει πολύ γρήγορα,αρκεί όλα τα αρχεία να είναι με της ίδιες ρυθμίσεις. 2. και 3. τα κάνεις με το virtualdub πας VIDEO από το μενού->filters->add->logo κάνεις ρυθμίσεις και βλέπεις και preview. Στο τέλος στο video->compression μπορείς να διαλέξεις από τους codec που έχεις περασμένους στο σύστημά σου.(ffdshow Video Codec και H.264 αν θες να κάνεις ότι κάνεις με το ripbot) Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις για το 1ο βήμα πάλι το VirtualDub; Έχει λειτουργία "Append Segment". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις για το 1ο βήμα πάλι το VirtualDub; Έχει λειτουργία "Append Segment". Αυτό σκέφτηκα και εγώ στην αρχή αλλά μετά είδα ότι έχει μόνο Append AVI segment (έκδοση 1.9.11),εκτός αν έχεις να προτείνεις κάποια έκδοση που δέχεται και άλλα είδη βίντεο στο append. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Σωστός, τώρα που το τσέκαρα είναι μόνο για AVI. Γενική λειτουργία Append υπάρχει στο VirtualDubMod. Αυτό θα θυμόμουν και μπερδεύτηκα. Άλλη εναλλακτική για ένωση (on-the-fly) + εφαρμογή watermark image είναι και ο συνδυασμός DGIndex + Avisynth. Προσωπικά, αυτόν θα προτιμούσα για τη συγκεκριμένη εργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Σωστός, τώρα που το τσέκαρα είναι μόνο για AVI. Γενική λειτουργία Append υπάρχει στο VirtualDubMod. Αυτό θα θυμόμουν και μπερδεύτηκα. Άλλη εναλλακτική για ένωση (on-the-fly) + εφαρμογή watermark image είναι και ο συνδυασμός DGIndex + Avisynth. Προσωπικά, αυτόν θα προτιμούσα για τη συγκεκριμένη εργασία. Και στο VirtualDubMod όμως εισάγει μόνο avi και ας λέει Append segment(χωρίς το avi),μόλις το δοκίμασα. Αν έδινες και κάνα έτοιμο script ίσως το προτιμούσαν και άλλοι το avisynth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τελικά δεν έπεσα έξω, καλά θυμόμουν ότι είχα καταφέρει append και άλλων τύπων αρχείων πλην AVI στο VirtualDub. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν γράφει "Append AVI" ή σκέτο "Append". Πρέπει στο file dialog να αλλάξεις το πεδίο "File Type" από "(*.avi)" σε "All Files (*.*)". Αν έδινες και κάνα έτοιμο script ίσως το προτιμούσαν και άλλοι το avisynth Παίζει να το έχω κάνει ήδη σε παλιότερο μήνυμά μου. Θα το ψάξω μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τελικά δεν έπεσα έξω, καλά θυμόμουν ότι είχα καταφέρει append και άλλων τύπων αρχείων πλην AVI στο VirtualDub. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν γράφει "Append AVI" ή σκέτο "Append". Πρέπει στο file dialog να αλλάξεις το πεδίο "File Type" από "(*.avi)" σε "All Files (*.*)". Παίζει να το έχω κάνει ήδη σε παλιότερο μήνυμά μου. Θα το ψάξω μπας και... Χμ,όταν φορτώνω σαν πρώτο αρχείο .mpg π.χ. η επιλογή Append γκριζάρει οπότε γιοκ με file dialog. Όχι ότι έχει σημασία για το θέμα μας αφού πάλι ένα-ένα θα έπρεπε να τα έβαζε,που αυτό ήταν που ήθελε να αποφύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 πάντως σας ευχαριστώ για τις λύσεις που μου δίνετε, θα τις δοκιμάσω όλες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 παίδες προσπαθώ με το Easy Video Joiner και μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα.. Τι μπορεί να ειναι, εχετε ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Είναι bug του Easy Video Joiner, προφανώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Oh,oh division by zero αφού δεν ανατινάχτηκε το σύμπαν πάλη καλά. Γιατί βλέπω μόνο ένα αρχείο στην λίστα;Πήγες να ενώσεις ένα μόνο βίντεο με το τίποτα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Στην λίστα είναι ένα γιατι μόλις πατάω το δευτερο βίντεο να το βάλει στην λίστα τότε πετάει αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.