kate23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Γεια παιδιά. Θέλω να συνδεθώ με wifi απο το ds lite μου. Οταν κάνω search για ασύρματα δίκτια το βρίσκει μια χαρά το δικό μου και τα άλλα εδώ τριγύρω. Όταν πατάω να συνδεθώ μου λέει ότι δεν υποστιρίζεται απο την nintendo ή κάτι τέτοιο. Διάβασα λοιπόν στο internet ότι συνδέεται μόνο με δημόσια δίκτια (δοκίμασα να συνδεθώ με το wifi του internet cafe και μου ζητάει κανονικά κωδικό.) Οπότε θέλω να μου πείτε πώς θα κάνω το οικιακό μου δίκτιο δημόσιο και αν είναι ασφαλές κάτι τέτοιο. Έχω win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πάνε στο Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης Εκεί στο σπιτάκι πάτα εκεί που λέει Οικιακό δίκτυο και άλλαξε το σε δημόσιο, θεωρητικά είναι ποιο ασφαλές από το οικιακό αφού δεν εμπιστεύεται καμιά συσκευή και της βλέπει όλες σαν «κακούς ξένους»(Μην μιλάς παιδάκι μου με ξένους και τέτοια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Το δοκιμασα πριν αυτό αλλά πάλι δεν αλλάζει τίποτα. Διάβασα ότι το ds συνδέεται με wifi που έχουν wep ενώ το δικό μου είναι wpa. Πήγα να το αλλάξω στις ρυθμίσεις αλλά έγινε μια τεραααααααααααααάστια βλακεία και έπρεπε να εγκαταστήσω το router από την αρχή. (Ευτυχώς είχα ακόμα τους κωδικούς γιατί αλλιώς...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.