GREGKERKYRA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Θέλω να πάρω ένα λάπτοπ για την αδελφή μου. Οι μάρκες που με ενδιαφέρουν είναι Dell, Tochiba και Lenovo. Το παρακάτω λάπτοπ το έχει το e-shop σε προσφορά απο 829e σε 639e. Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του; DELL INSPIRON 15R CORE I3-370M HD550V 500GB Επεξεργαστής: Intel Core i3-370M (2.40 GHz), με 3MB L2 cache. Οθόνη: 15.6'' HD WLED True-Life, με ανάλυση 1366 x 768 pixel. Μνήμη: 4096MB DDR3 στα 1066 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως τα 8GB. Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA (5400rpm). Κάρτα γραφικών: ATI HD 550v με 1024MB αυτόνομης μνήμης. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο απο τις μάρκες που σας είπα σε αυτά τα λεφτά max 650. Παρακαλώ την συμβουλή σας. Τρελή χρήση δεν θα του κάνει, αλλά θέλω να αντέξει στο χρόνο όσο περισσότερο γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Για τη χρήση το θέλει το μηχάνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Το συγκεκριμένο την υπερκαλύπτει για την χρήση που θέλει. Πείτε ότι θέλουμε τις καλύτερες επιδώσεις σε αυτά τα λεφτά, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή είναι καλή επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 To οτι είναι σε προσφορά που το λέει ? Δες και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 To οτι είναι σε προσφορά που το λέει ? Δες και αυτό Είναι στο newsletter απο την άλλη εβδομάδα θα ισχύει η προσφορά. εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ετσι που πεφτουν οι τιμες, δεν αξιζει να δινεις πλεον πολλα χρηματα σε τεχνολογικα προιοντα. Με αυτο θα ειναι υπερκαλυμμενη. http://www.pcstation.eu/dell-inspiron-15r-pentium-dual-core-p6100-2-0-ghz-15-6-led.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baladic Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Είναι στο newsletter απο την άλλη εβδομάδα θα ισχύει η προσφορά. εδώ Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι και εγώ στο ψάξιμο και μάλλον θα επιλέξω DELL και συγκεκριμένα αυτό που είναι στην προσφορά του e-shop. Αρχικά, στάθηκα στο ACER ACER ASPIRE TIMELINE 5820TG-374G32MN. Μέτα από λίγο ψάξιμο, είδα ότι η DELL και σαν ποιότητα και σαν εγγύηση είναι πολύ καλύτερη. Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα κατασκευής και η εγγύηση. Μάλλον θα προτιμήσω DELL. Μου κάνει εντύπωση στην προσφορά η διαφορά τιμής με την τωρινή (από 829 σε 639 €). Επίσης βρήκα και αυτό στην Msystems Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M αλλά από 28/03+. Γενικά, αν γνωρίζει κανένας, τι λέει η Msystems σαν e-shop; Είναι αξιόπιστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μια χαρα ειναι η msystems. Το eshop δεν εχει καμια τρελη προσφορα.. Απλα το συγκεκριμενο dell το εχει κανενα 6μηνο (με αρχικη τιμη 829 ευρω) και αφου θελει να ξεστοκαρει το κατεβασε στα 639.. Αλλα και παλι ακριβο ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 εχωα κανει δυο αγορες απο το mysystem και ειναι πολυ καλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliopoulosn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ετσι που πεφτουν οι τιμες, δεν αξιζει να δινεις πλεον πολλα χρηματα σε τεχνολογικα προιοντα. Με αυτο θα ειναι υπερκαλυμμενη. http://www.pcstation.eu/dell-inspiron-15r-pentium-dual-core-p6100-2-0-ghz-15-6-led.html Αγαπητέ xristoforos89, Επειδή το laptop το οποίο αναφέρεις εδώ,είναι στη short list μου για αγορά μαζί με Dell XPS-L501x,θα μπορούσες να μου πείς αν ο επεξεργαστής είναι επαρκής για θέαση ταινιών HD ,ιντερνετ και επεξεργασία φωτογραφίας ( με photoshop elements); Επίσης είσαι ευχαριστημένος απο την οθόνη του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αγαπητέ xristoforos89, Επειδή το laptop το οποίο αναφέρεις εδώ,είναι στη short list μου για αγορά μαζί με Dell XPS-L501x,θα μπορούσες να μου πείς αν ο επεξεργαστής είναι επαρκής για θέαση ταινιών HD ,ιντερνετ και επεξεργασία φωτογραφίας ( με photoshop elements); Επίσης είσαι ευχαριστημένος απο την οθόνη του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου. Για το ιντερνετ δεν το συζηταμε καν.. Σχετικα με HD ταινιες επειδη ειμαι.. φανατικος οπαδος τους και βλεπω καθημερινα απο μια, τις παιζει ανετα σε full hd τηλεοραση που συνδεω το λαπτοπ. Οι μικροτερες 720p που εχω ειναι 4+ giga ενω η μεγαλυτερη που εχω δει στο συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι μια 1080p των 14-15giga. Mε την οθονη ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το μονο αρνητικο (οπως το 99% των σημερινων οθονων) ειναι οτι ειναι glossy. Αν το βγαλεις εξω δηλαδη και ειναι στον ηλιο, θα ειναι σαν.. καθρεπτης! Τελος, σχετικα με τα προγραμματα που αναφερεις δεν νομιζω να εχεις το παραμικρο προβλημα. Αλλωστε εχει και πολυ καλο και γρηγορο σκληρο δισκο οποτε βοηθαει στην ολη διαδικασια. Για εμενα, παρε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ενδιαφέρων λύση Χριστόφορε. Φαίνεται αξιόπιστη λύση και για την αδελφή μου πιστεύω θα είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Καλή κάρτα γραφικών και αρκετός σκληρός, πιστεύω με καλή χρήση θα της κρατήσει για καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliopoulosn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Για το ιντερνετ δεν το συζηταμε καν.. Σχετικα με HD ταινιες επειδη ειμαι.. φανατικος οπαδος τους και βλεπω καθημερινα απο μια, τις παιζει ανετα σε full hd τηλεοραση που συνδεω το λαπτοπ. Οι μικροτερες 720p που εχω ειναι 4+ giga ενω η μεγαλυτερη που εχω δει στο συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι μια 1080p των 14-15giga. Mε την οθονη ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το μονο αρνητικο (οπως το 99% των σημερινων οθονων) ειναι οτι ειναι glossy. Αν το βγαλεις εξω δηλαδη και ειναι στον ηλιο, θα ειναι σαν.. καθρεπτης! Τελος, σχετικα με τα προγραμματα που αναφερεις δεν νομιζω να εχεις το παραμικρο προβλημα. Αλλωστε εχει και πολυ καλο και γρηγορο σκληρο δισκο οποτε βοηθαει στην ολη διαδικασια. Για εμενα, παρε το! Αγαπητέ xristoforos89, Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω πως είναι από πλευράς θερμοκρασιών και κατά συνέπεια και θορύβου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το κατάστημα pcstation ή το easy buy είναι αξιόπιστα; Το λάπτοπ θα έρθει από το εξωτερικό ή υπάρχει κατάστημα εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το κατάστημα pcstation ή το easy buy είναι αξιόπιστα; Το λάπτοπ θα έρθει από το εξωτερικό ή υπάρχει κατάστημα εδώ; Ελληνικα ειναι τα λαπτοπ (αφου εχουν και ελληνικο λειτουργικο μεσα). Αγαπητέ xristoforos89, Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω πως είναι από πλευράς θερμοκρασιών και κατά συνέπεια και θορύβου. Προσωπικα το Μαξιμουμ που εχω πιασει απο βαθμους ειναι 70, μετα απο ενα 4ωρο παιχνιδιου. Γενικοτερα το δικο μου κυμαινεται μεταξυ 34-39 σε χρηση ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.