SOWHAT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παιδιά, έχω αγοράσει μέσα στο προηγούμενο έτος κάποιες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές! Και θα ήθελα να καταθέσω τις αποδείξεις αυτές στην εφορία. Όμως επειδή χρειάζεται να κρατήσω τις αποδείξεις και για άλλα έτη, καθώς δεν έχει περάσει η εγγύηση, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, ώστε να μπορέσω να τις καταθέσω στην εφορία; Αρκεί μία φωτοτυπία των αποδείξεων ή πρέπει να επισκεπτώ ένα ένα τα μαγαζιά και να ζητήσω επανέκδοση του παραστατικού; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αρκεί να κρατήσεις από μία φωτοτυπία για τις εγγυήσεις και τα πρωτότυπα παραστατικά να τα δώσεις στην Εφορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Α δεν παει αναποδα ε; Και τα μαγαζια δεχονται την φωτοτυπια για εγγυηση; Ή οι μάρκες που αναλαμβάνουν αυτές το RMA χωρίς την παρεμβολή του καταστήματος; Εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό; Να καταθέσεις τις κανονικές αποδείξεις εννοώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Κι εγώ φωτοτυπίες έχω από: -ιατρικές αποδείξεις (που τις θέλω για να πάρω επιστροφή από το ασφαλιστικό ταμείο) -αποδείξεις ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών ειδών (που τις θέλω για εγγύηση) Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα. Κρατάμε τα πρωτότυπα για εμάς και δίνουμε τη φωτοτυπία στην εφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Όχι παιδιά. Στην εφορία προσκομίζουμε ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ τιμολόγια και αποδείξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 δεν υπάρχει πρόβλημα, και με φωτοτυπία κάνεις τη δουλειά σου, δεν τα κοιτάει το μαγαζί αυτά. κοιτάει ότι έχεις την απόδειξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.