Προς το περιεχόμενο

Καλη πρωταπριλιατικη ΦΑΡΣΑ!!!

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πειτε τις πλακες σας,τι κανατε η τι υποστικατε στο σχολειο,στο σπιτι, στο δρομο...Εγω μια φορα μικρος(1 λυκειου) εριξα βομβα βρωμας στο σχολειο,μια απαισια μυρωδια εξαπλωθηκε σε ολο το κτιριο,χασαμε 4 διδακτικες ωρες,αλλα ενας με καρφωσε κ τσιμπησα 3ημερη αποβολη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έβαλα ένα φίλο να πάρει τη μάνα μου τηλέφωνο και να της πεί οτι έπεσα με το μηχανάκι και έσπασα το χέρι μου. Όμως ο μαλάκας θεώρησε καλό να το χοντρύνει. Ο διάλογος ήταν ως εξής:

- Ναι γειά σας, ο γιός σας σκοτώθηκε με το μηχανάκι...

- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ουρλιαχτό μάνας)

- Εεε...χτύπησε είναι στο νοσοκομείο...

- ΑΑΑΑΑΑ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (συνέχεια ουρλιαχτού, με διακοπές από το εγκεφαλικό που πλησιάζει)

- Αλλά καλά είναι, το χέρι του έχει σπάσει μόνο...

- ΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΕΙΝΑΙΔΩΣΤΟΝΜΟΥΘΕΛΩΝΑΤΟΥΜΙΛΗΣΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑ

- Ξέρετε, σας κάναμε πλάκα, πρωταπριλιά...

- ...

- (εγώ) ...έλα μαμά...

- ΜΑΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΑΜΩΤΟΦΕΛΕΚΙΣΟΥΑΛΗΤΗΗΗΗΗΗΚΩΛΟΠΑΙΔΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΘΑΜΕΣΚΑΣΕΙΣΕΣΥΘΑΜΕΠΕΘΑΝΕΙΣΕΣΥΕΓΩΔΕΝΕΧΩΓΙΟΕΧΩΕΝΑΛΕΧΡΙΤΗ (κλπ..)

Εμενα με ειχε ξυπνησει ο πατερας μου ενα πρωι οτι μου τρακαραν το αμαξι που ΜΟΛΙΣ ειχα αγορασει και εχει διαλυθει ολη η μουρη.

πεταχτηκα απτο κρεβατι κοκκινος απτα νευρα μου και βριζοντας και κατεβηκα και πηγα σταμαξι. οταν τοδα κομπλε ανακουφιστηκα τοσο πολυ που δεν τον εβρισα :mrgreen:

Έβαλα ένα φίλο να πάρει τη μάνα μου τηλέφωνο και να της πεί οτι έπεσα με το μηχανάκι και έσπασα το χέρι μου. Όμως ο μαλάκας θεώρησε καλό να το χοντρύνει. Ο διάλογος ήταν ως εξής:

- Ναι γειά σας, ο γιός σας σκοτώθηκε με το μηχανάκι...

- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ουρλιαχτό μάνας)

- Εεε...χτύπησε είναι στο νοσοκομείο...

- ΑΑΑΑΑΑ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (συνέχεια ουρλιαχτού, με διακοπές από το εγκεφαλικό που πλησιάζει)

- Αλλά καλά είναι, το χέρι του έχει σπάσει μόνο...

- ΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΕΙΝΑΙΔΩΣΤΟΝΜΟΥΘΕΛΩΝΑΤΟΥΜΙΛΗΣΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑ

- Ξέρετε, σας κάναμε πλάκα, πρωταπριλιά...

- ...

- (εγώ) ...έλα μαμά...

- ΜΑΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΑΜΩΤΟΦΕΛΕΚΙΣΟΥΑΛΗΤΗΗΗΗΗΗΚΩΛΟΠΑΙΔΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΘΑΜΕΣΚΑΣΕΙΣΕΣΥΘΑΜΕΠΕΘΑΝΕΙΣΕΣΥΕΓΩΔΕΝΕΧΩΓΙΟΕΧΩΕΝΑΛΕΧΡΙΤΗ (κλπ..)

Και εγω παρομοια πλακα τους εκανα (και μανα και πατερα) με την μονη διαφορα οτι οντως ειχα σπασει το χερι μου πριν λιγο καιρο και ηταν μολις λιγες εβδομαδες που ειχα βγαλει το γυψο, ενταξει δεν προλαβαινω να τους πω πως προκειται για πλακα και με τραβανε τρελαμενοι για το νοσοκομειο, ευτυχως που ηταν και η αδερφη μου εκει (συνενοημενη) και καταφεραμε να τους το πουμε. Τις αντιδρασεις τους τις φανταζεστε..

Απο τοτε μονο light πλακες.. :D

εχει καταργηθει η μερα γιατι το χιουμορ εχει χαθει απο τους περισσοτερους

Πέστα.

Στην Α' Γυμνασίου είχα κάνει μια φάρσα στη φιλόλογο. Είχαμε δίωρο σερί και την επόμενη ώρα θα μας έπαιζε μια κασέτα με απαγγελία ποιημάτων ή κάτι τέτοιο. Στο διάλειμμα πήγα και άλλαξα την κασέτα με μια που είχε βοθρομέταλ μέσα. Μόλις άρχισε να την παίζει, όλα τα παιδιά άρχισαν να γελούν εκτός από αυτήν. Αυτή άλλαξε 150 χρώματα και με μια υστερία αρχισε να ρωτάει "ΠΟΙΟΣ;; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;;". Βουβαμάρα στην τάξη και μόλις σήκωσα το χέρι μου έριξε ένα παγωμένο φιλολογίσιο βλέμμα λες και της είχα σκοτώσει τον πατέρα και μου είπε "ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ;" . Της είπα "πρωταπριλιά είναι...για πλάκα" και με το ίδιο υποτιμητικό κρύο βλέμμα σαν να ήμουν σκουλήκι μου είπε "ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ". Αποβολή και γραφείο μετά. Σε δεκατριών χρονών παιδί γαμώ την εμμηνόπαυσή της μέσα.

Από τότε κόπηκαν οι πνευματώδεις φάρσες και άρχισαν τα καφριλίκια.

Καρφιά στην καρέκλα, αγκίστρια με πετονιά που έσκιζαν ρούχα, σκατά στα χερούλια της πόρτας και των αυτοκινήτων, ξεφούσκωτα λάστιχα, βαρελότα κάτω απ την έδρα, σαπουνόνερα στις σκάλες (ένας καθηγητής έσπασε το χέρι του).

Θάνατος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...