probe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 μα καλα Τιποτα ??????????? κανενας ?????? Χα χα..
gherudos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχω ακριβώς την ίδια μητρική και που και που μου κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενώ όλα δουλεύουν δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα μόνο με ultrex δεν έχω λουστεί. Το λύνω και το ξαναδένω και το πρόβλημα εξαφανίζεται. Τι να πω, πρέπει να είναι προβληματική η παρτίδα των μητρικών Asrock ConRoe1333-DDR II 667. Ευτυχώς το έχω ως 2ο pc και δεν με πολυαπασχολεί.
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τι; Δούλεψε το Clear CMOS; Δεν το πιστεύω.. Αστεία πράγματα.. :Ρ εμένα δεν μου είχε δουλέψει ώμος :cry: :cry:
FasTaker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 εφοσον εκανες clear cmos δεν ειναι θεμα bios. Μυριζομαι καρτα γραφικων. cpu mobo δεν ειναι σιγουρα γιατι τοτε συνηθως δεν ανοιγει καθολου ο υπολγιστης. Παρε μια δανεικη καρτα κα δοκιμασε. Μηπως εκανες overdrive στην καρτα σου???
vaggelis30 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 fastaker μαλλον δεν καταλαβες καλα .. ΟΛΑ ΚΑΛΑ πλεον. που σημαινει οτι το clearcmos δουλεψε και το pc βοοταρει κανονικα . thanks anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.