JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 καλησπέρα θέλω να καταχωρήσω ένα όνομα στο co.cc πως? είμαι άσχετος!!! μου ζητάει κάτι άκυρα που ούτε ξέρω τι είναι help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 τι σου ζητάει και δεν ξέρεις τι να βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 έχω προσωρήσει μέχρι ένα σημείο μου λέει να πατήσω set up μετά έχω τρεις επιλογές για την διαδικασία της εγκατάστασης αν κατάλαβα καλά: Name Servers Zone records URL forwarding και εδώ είναι που δεν κατάλαβα καλά τι είναι αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 σου παρέχουν και δωρεάν φιλοξενία; Που θα φιλοξενείς το site σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 στο weebly απλά θέλω να βάλω το όνομα example.co.cc από το example.weebly.com που είναι πιο μεγάλο και πιο "κατώτερο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 στο weebly απλά θέλω να βάλω το όνομα example.co.cc από το example.weebly.com που είναι πιο μεγάλο και πιο "κατώτερο" δεν έχω ασχοληθεί με τα free καθόλου. Μπορείς στο weeble να βάλεις δικό σου domain; Αν ναι πρέπει να σου δώσουν τους nameservers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 μετα λέει και κάτι άλλα στο 3 για TXT record κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 φίλε δοκίμασε αυτό .tk http://www.dot.tk/en/index.html?lang=en στο textarea βάζεις ολόκληρη την σελίδα και μετά θα γράψεις πως ακριβώς θες να είναι και ότι άλλο σου ζητάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!! δούλεψε ρε!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!! δούλεψε ρε!!!!!!!!!!!!!!! Wolfskin είναι το όνομα μου (WSN) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εκατό φορές πιο απλή διαδικασία μερικά κλικ μου χρειάστηκαν μόνο και πιο μικρός ο τίτλος example.co.cc example.tk όμως γτ χρειάζονται όλες αυτές οι διαδικασίες στο co.cc και γτ δεν μου ζήτησε καμία πιστοποίηση ότι εγώ είμαι ο κάτοχος αυτού του ιστότοπου? δλδ αύριο μεθαύριο θα μπει ο οποιοςδήποτε και θα κάνει ένα τέτοιο link για οποιοδήποτε site, όπως το insomnia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εκατό φορές πιο απλή διαδικασία μερικά κλικ μου χρειάστηκαν μόνο και πιο μικρός ο τίτλος example.co.cc example.tk όμως γτ χρειάζονται όλες αυτές οι διαδικασίες στο co.cc και γτ δεν μου ζήτησε καμία πιστοποίηση ότι εγώ είμαι ο κάτοχος αυτού του ιστότοπου? δλδ αύριο μεθαύριο θα μπει ο οποιοςδήποτε και θα κάνει ένα τέτοιο link για οποιοδήποτε site, όπως το insomnia? άμα θες το πληρώνεις αλλά και μπορεί ήδη να έχει γίνει στο ινσόμνια δεν είναι κάτι η παλιά διεύθυνση μένει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 οκ θα δω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 florevil, πόσταρες το ευχαριστώ σου σε λίγο λάθος θέμα... όπως και να'χει παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.