nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παίδες την καλησπέρα μου... Είμαι σε αναζήτηση fanless τροφοδοτικού για ένα home studio pc που στήνω. Θα πρέπει να σηκώσει τα εξής: Intel E8500 ASUS P5Q 1xSSD 120GB ATI 5450 8GB DDR2 ESI Juli@ Το κουτί δεν θα έχει εσωτερικά optical drives. Οι κύριοι αποθηκευτικοί χώροι θα είναι 2 εξωτερικοί σκληροί 2.5" και ένα DVD±RW 2.5", όλα USB. Πιστεύω 400W αρκούν. Τί λέτε; Έχεις κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους τροφοδοτικά; Κάποια πρόταση ίσως; Επίσης να σημειώσω πως η μητρική πέρα από την 24pin τροφοδοσία έχει άλλη μια των 8pin για τον επεξεργαστή. Αυτή η ιδιαιτερότητα μάλλον περιορίζει τις επιλογές που έχω. Μέχρι στιγμής, τα υποψήφια fanless τροφοδοτικά είναι τα ακόλουθα: Seasonic 460W και Silverstone Nightjar 400W Στην Ελλάδα που μπορούμε να βρούμε fanless τροφοδοτικά; Στο skroutz μόνο ένα Fortron έχει το οποίο δεν κάνει για την περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 έχω την απορία γιατί να θέλεις fanless ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εξήγησα στην 2η γραμμή του post γιατί θέλω fanless. Home studio pc(recording,mixing etc). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 γιατι να homestudio δεν παίρνουν τροφοδοτικά με fan? (απλή απορία) και fanless να πάρεις θα πρέπει να υπάρχει μια ροή απο αέρα μέσα στον υπολογιστή για να μην υπάρξει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τα db που παράγουν τα 400αρια είναι ελάχιστα οπότε θα κανείς μια χαρα τη δουλειά σου Δεν χρειαζετΑι να σε απασχολεί Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 γενικά απο τα τροφοδοτικά δεν ακούγονται καθόλου οι ανεμιστήρες,,, θα πρέπει να πας το αυτή σου δίπλα στο ανεμιστήρα για να το ακούσεις λίγο, δεν τρέχουν σε πολλές στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παίδες το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να πάρω ή όχι κάποιο fanless τροφοδοτικό. Μια βοήθεια για το ποιό fanless τροφοδοτικό να πάρω θέλω. Αυτό το «ανεπαίσθητο» δεν φαντάζεστε πόσο «γράφει» σε ένα πυκνωτικό. Ανεμιστήρας θα υπάρχει ένας. Αυτός της ψυκτρας του επεξεργαστή ο οποίος δημιουργεί το ελάχιστο airflow που χρειάζεται για το συγκεκριμένο setup και δεν παράγει θόρυβο μιας και είναι low rpm και δεν παράγει δονήσεις μιας και είναι με «βίδες» από καουτσούκ. Όταν το τελειώσω θα το παρουσιάσω στο αντίστοιχο section με τα modifications γιατί έχει πέσει αρκετή δουλειά. Μέχρι και το κουτί είναι στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 όσο ενάντια και να είμαι απο τα fanless εγω θα πήγαινα στο silverstone. έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και θα έχει καλύτερη ψύξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν το 'χουμε... Το θέμα ανοίχτηκε για να συζητήσουμε για τροφοδοτικά fanless. Δεν ψάχνω αντιπρόταση αλλά πρόταση κάποιου fanless τροφοδοτικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εάν θέλεις έχε και αυτό υπ'όψιν σου. Ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται από μια ορισμένη θερμοκρασία και πάνω (νομίζω 65°C). Κάτω από αυτή παραμένει κλειστός προσφέροντάς σου τα 0dB που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά δυστυχώς ακόμη παραμένουμε off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 http://www.amazon.co.uk/Seasonic-X-460FL-460W-Fanless-Case/dp/B0040N31C2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1300777042&sr=8-2 Dead silent δοκιμασμένο σε quad - μάλλον θα μείνεις 100% ικανοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 456W (38Α) από τη +12V σε ένα 460άρι, αυτά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ενοχλει ο ανεμηστηρας του τροφοδοτικου και δεν ενοχλει του επεξεργαστη που στο κατω κατω κανεις ενα Underclock και του βαζεις ψυκτρα χωρις ανεμηστηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Στο skroutz μόνο ένα Fortron έχει το οποίο δεν κάνει για την περίπτωση. Αυτο εδω λες? http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=770b4d37-6eb4-4be5-a3e0-3b1132ab8036 Γιατι δεν κανει? μια χαρα το βρισκω. Το συστηματακι σου παντως χαλαει πολυ λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.