sleepy_head Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, μόλις έκανα αντικατάσταση σε μια οθόνη με ένα καμμένο pixel, μου έφεραν μια από service υποθέτω (δεν έχει τα original stickers+έχει 1 intel sticker). Η εγγύηση σε αυτή τη περίπτωση ανανεώνεται από την αρχή? Είχα αλλάξει το συγκεκριμένο μοντέλο μόλις το είχα πάρει (πριν 2 χρόνια) καθώς είχε πρόβλημα και αυτή τη φορά μου ζήτησαν την αρχική απόδειξη και όχι την απόδειξη που μου είχαν δώσει από την τότε αντικατάσταση που είχε γίνει. Μαζί με την οθόνη έδωσα και ένα bluray player που δεν διάβαζε cd/dvd. Άλλαξαν το laser, σε αυτήν την περίπτωση ανανεώνεται η εγγύηση για το συγκεκριμένο part? Και αν ναι, για πόσο καιρό? (η εγγύηση για το bluray λήγει τον Απρίλιο). Και τα 2 έγιναν μέσω της LG και όχι από κατάστημα. Θυμάμαι είχα διαβάσει ότι μετά από αντικατάσταση η εγγύηση ανανεώνεται αλλά δεν μπορώ να βρώ το νόμο που το λέει αυτό, μήπως τον έχει κάποιος εύχερο? Ευχαριστώ!
xristoforos89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εχω την εντυπωση πως η Lg δεν ανανεωνει κατι.. Οταν στο κανουν επισκευη δεν ανανεωνεται η εγγυηση. Στην αντικατασταση ανανεωνεται επειδη αλλαζει ο σηριακος αριθμος (αν και οπως προανεφερα η LG νομιζω πως δεν το ανανεωνει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.