Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι περιεργο που πετυχα πριν λιγο...

Σε ενα συστημα με w8.1, ο ff (esr 60.9) εχει σαν αρχικη σελιδα μια 

new.internet-start.net

το αντιστοιχο κ@λοsearch engine και πανω πανω στις ρυθμισεις ενα "your browser is being managed by your organization"!
Εκανα ενα σκαναρισμα με το mbam, τιποτα. Εκανα και με το avast, παλι τιποτα. Εκανα επαναφορα του ff (troubleshooting > refresh firefox) αλλα αυτα εκει! Μονο το search engine μπορω να αλλαξω και να βαλω πχ google.

Λογικα ο χρηστης θα κατεβασε τον ff απο καποια καρκινοσελιδα τυπου uptodown πχ και του ηρθε σετ με search engines και policies...

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Εδώ και μερικές ημέρες στον ff δεν εμφανίζεται το κουτάκι "Δεν είμαι ρομπότ" για τικάρισμα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω σε επόμενη ενέργεια διότι βγαίνει σχετικό μήνυμα Wrong Captcha. Απεγκατέστησα Adblock αλλά και πάλι δε διορθώθηκε τίποτε.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Πετυχα αυτο πριν λιγο στο reddit
https://support.mozilla.org/en-US/kb/some-pages-or-page-elements-fail-load-after-updating
https://old.reddit.com/r/firefox/comments/dol899/some_pages_or_page_elements_fail_to_load_after/

Συναντησε κανεις παρομοιο προβλημα? Γιατι σιγουρα καπου ξαναπηρε το ματι μου την παραμετρο για την οποια γινεται λογος τη βδομαδα που μας περασε, παλι στο reddit, αλλα δεν μπορω να βρω το θεμα.

(ισως να σχετιζεται με το απο πανω μηνυμα)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jim_p είπε

Πετυχα αυτο πριν λιγο στο reddit
https://support.mozilla.org/en-US/kb/some-pages-or-page-elements-fail-load-after-updating
https://old.reddit.com/r/firefox/comments/dol899/some_pages_or_page_elements_fail_to_load_after/

Συναντησε κανεις παρομοιο προβλημα? Γιατι σιγουρα καπου ξαναπηρε το ματι μου την παραμετρο για την οποια γινεται λογος τη βδομαδα που μας περασε, παλι στο reddit, αλλα δεν μπορω να βρω το θεμα.

(ισως να σχετιζεται με το απο πανω μηνυμα)

Δυστυχώς το πρόβλημα δε λύθηκε.

Ευχαριστώ για τον κόπο σου να ψάξεις!

Δημοσ.

Δεν το εψαξα, απλα η mozilla λεει οτι υπαρχει καποιο θεμα με elements που λειπουν απο σελιδες, πχ το κουτακι που λες, και ειπα μηπως εχει να κανει με αυτο.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις καποια επεκταση (= addon) που να τη φορτωνεις εσυ με το χερι (about:addons > γραναζακι > εγκατασταση προσθετου απο αρχειο), δεν σε αφορα η παραπανω αλλαγη στον ff.

Δημοσ.

Υπάρχει άραγε περίπτωση να βρεθεί τρόπος να εγκατασταθούν ξανά full skins και legacy addons? Είμαι ακόμη με τον τελευταίο προ quantum Firefox, τον 56 (EME-free). Αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα σε κάποιες ιστοσελίδες. Οπότε αναγκαστικά ανοίγω τον Chrome μετά...

Δημοσ.
Στις 1/11/2019 στις 1:10 ΜΜ, jim_p είπε

Για τα legacy addons σιγουρα οχι. Για τα skins δεν ξερω, αλλα λογικα αποκλειονται και αυτα.

σκεφτόμουν εναλλακτικά πως μπορώ να επιδιορθώσω τον παλιό firefox, ώστε να εμφανίζονται σωστά όλες οι σελίδες. Π.χ. γίνεται να ξεγελάσω κάπως τις σελίδες ώστε να φαίνεται νέα έκδοση;

Επίσης, αν υπάρχουν τυχόν patches πέρα από εκείνο για τα πιστοποιητικά των πρόσθετων, που θα μπορούσα να εγκαταστήσω, είτε για καλύτερη ταχύτητα, είτε για ασφάλεια, είτε για καλύτερη εμφάνιση των σελίδων

Δημοσ.

Ρε παίδες... 😐

Οσοι φίλοι μου παραπονιούνται για τον firefox πως έγινε, χάλασε, άπατος κτλ κτλ μετά από μισή ωρίτσα που βάζουμε νέα έκδοση και βρίσκουμε τα σωστά addons, σταματάνε την κλάψα.  Αν εξαιρέσω κάποιους που έχουν κολλήσει με ενα συγκεκριμένο addon ή κάποιους που χρειάζονται απαραίτητα flash (γιατί?) ή java plugin (γιατίιιι?),  δεν κατανοώ γιατί τόσο δράμα. Ας ρωτήσω λοιπόν:

• τι legacy addon χρησιμοποιείτε που είναι τόσο αναντικατάστατα ή/και δεν υπάρχουν νέες εκδόσεις που να κάνουν την ίδια ή καλυτερη δουλειά.
  • τι είδους skin χρησιμοποιείτε που δεν σας κάνει το default dark ή το breeze dark, ας πούμε.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pigeon είπε

Ρε παίδες... 😐

Οσοι φίλοι μου παραπονιούνται για τον firefox πως έγινε, χάλασε, άπατος κτλ κτλ μετά από μισή ωρίτσα που βάζουμε νέα έκδοση και βρίσκουμε τα σωστά addons, σταματάνε την κλάψα.  Αν εξαιρέσω κάποιους που έχουν κολλήσει με ενα συγκεκριμένο addon ή κάποιους που χρειάζονται απαραίτητα flash (γιατί?) ή java plugin (γιατίιιι?),  δεν κατανοώ γιατί τόσο δράμα. Ας ρωτήσω λοιπόν:

• τι legacy addon χρησιμοποιείτε που είναι τόσο αναντικατάστατα ή/και δεν υπάρχουν νέες εκδόσεις που να κάνουν την ίδια ή καλυτερη δουλειά.
  • τι είδους skin χρησιμοποιείτε που δεν σας κάνει το default dark ή το breeze dark, ας πούμε.

Αν ρωτάς εμένα, έχω lavafox blue full skin και παραπλήσια, από πρόσθετα, μου λείπουν αρκετά από παλαιότερα (τύπου Cooliris, ή ένα για youtube player σε μικρό ξεχωριστό παράθυρο του πρόσθετου, χωρίς να έχεις εξτρά καρτέλες και κάποια όμορφα και γρήγορα μεταφραστήρια), αλλά από όσο θυμάμαι και από αυτά που έχω τώρα, πολλά γιοκ σε Quantum...

ADblock

tabs on bottom (classic theme restorer)

Firesizer

Stylish

Flashgot

Download helper

Search preview

link preview

Night shift

και πολλά άλλα (μεταφραστήρια, vpn, proxy κλπ νομίζω υπάρχουν εναλλακτικές για τέτοια)

Μιας και έχεις νεότερη έκδοση μπορείς να κοιτάξεις τι μπορεί να καλυφθεί από αυτά;

Η εμφάνιση είναι σημαντική (κουράζονται και τα μάτια ξέρεις) και δεν ξέρω κατά πόσο έχουν βελτιωθεί/προχωρήσει τα σκούρα θέματα για firefox... Το Μάιο με τα τρελά για τα πιστοποιητικά που είχαμε, δοκίμασα νέα έκδοση και ήταν ακόμη χάλια τα θέματα... Από όσο ξέρω full skins δεν υποστηρίζονται σε νέες εκδόσεις. Δοκίμασα και το νέο lavafox σε Quantum, ήταν περιορισμένο σαν όλα τα υπόλοιπα... Όχι full skin σαν το παλιό δηλαδή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...