Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μνήμης

Teo1303

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά

Λοιπόν άλλαξα μνήμη χθες για να πάω σε 4 GB απο 3 που είχα πριν (1 της Geil 1GB και 1 της Transcent 2GB) σύνολο αλλά η usable είναι 3.Γιατί αυτό???

Η μητρική μου ειναι η P5N-MX και δεχεται max έως τα 4GB DDR2 800

Έβαλα 2 της Transcent με 5-5-5-18 και ενώ λέει το BIOS οτι είναι εγκατεστημένα 4 μόνο τα 3 είναι για χρήση.

Μήπως επειδή άλλαξα και την μπαταρία της μητρικής να ήταν αλλιως οι ρυθμίσεις του BIOS που δεν τα πείραξα ποτε διοτι τον υπολογιστή τον είχα παραγγείλει απο το Πλαίσιο φτιαχτό τότε και τώρα δεν χρησιμοποιεί όλη την μνημη??? Η τότε μνήμη που είχα ήταν 2 GB σύνολο με 2 πλακέτες της Geil Dragon 1 GB 4-4-4-12.

Η μητρική μου εχει 2 θέσεις για πλακέτες δυστυχώς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσέκαρε για την επιλογή Memory Remap ¨η κάπως έτσι στο BIOS.

Το λειτουργικό που χρησιμοποιείς είναι 32 ή 64bit;

Win XP είναι αλλά δεν ξέρω για bit.

Πρεπει να πάω εκει στις επιλογές F1, F2 κλπ γιατί στο Bios της μητρικής έχει κάτι άλλ που δεν καταλαβαίνω πέρα απο την ημερομηνία και το Power Management και CPU Configuration.Θα ζητήσω την βοήθεια τεχνικής υποστήρηξης του Πλαισίου

Κατά πάσα πιθανότητα δουλεύεις σε ΧΡ 32bit, κάτι που σημαίνει ότι έτσι κι αλλιώς το μέγιστο που μπορούν να δουν και ν' αξιοποιήσουν είναι 3.25GB.

Σωστά τόσα έχω 32 bit τώρα το είδα.Σε 64 με ποιον τρόπο πας????Χωρίς να χρειαστώ να αγοράσω νέο λειτουργικό.Γίνεται κάτι ή οχι???Κανα download μπορω να κάνω μέσω της Microsoft για XP???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...