Dozzer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Χαίρεται, θα ήθελα να μου δώσετε ένα γενικό οδηγό για αγορές μέσα απ'τό ebay μιας και είμαι παντελώς άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapagri_xtra Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 διαβαζεις εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dozzer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 η paypal είναι η λεγομενη προπληρωμένη καρτα; Από που και τι χρειάζεται κανεις για να βγάλει paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 To paypal δεν ειναι προπληρωμένη κάρτα ειναι.Είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων και χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet και φυσικά και για αγορές απο το ebay.Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό εδω Paypal δωρεάν. Πιο απλά βάζεις την προληρωμένη κάρτα σου (την οποια βγάζεις απο τις διάφορες τράπεζες) η ακομα και την visa σου στο paypal και μπορείς πλέον να κάνεις αγορές σε οποιο site φέρνει το σήμα του paypal και φυσικά και το ebay. Εγω την δικιά μου προπληρωμένη την έχω βγάλει απο την τράπεζα κύπρου. Για οπουδήποτε μπερδευτείς ρώτα οτιδήποτε θέλεις To paypal δεν ειναι προπληρωμένη κάρτα ειναι.Είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων και χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet και φυσικά και για αγορές απο το ebay.Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό εδω Paypal δωρεάν. Πιο απλά βάζεις την προληρωμένη κάρτα σου (την οποια βγάζεις απο τις διάφορες τράπεζες) η ακομα και την visa σου στο paypal και μπορείς πλέον να κάνεις αγορές σε οποιο site φέρνει το σήμα του paypal και φυσικά και το ebay. Εγω την δικιά μου προπληρωμένη την έχω βγάλει απο την τράπεζα κύπρου. Για οπουδήποτε μπερδευτείς ρώτα οτιδήποτε θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dozzer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Στον paypal λογαριασμό θα πρέπει να βάλω αληθινά στοιχεια; Η Eθνική βγάζει προπληρωμένες κάρτες; Αν ναι, τι χρειάζεται; Ταυτότητα και ΑΦΜ; Στην προπληρωμένη κάρτα ποιο είναι το κατώτατο ποσο που μπορείς να βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Φυσικά και θα βάλεις αληθινά στοιχεία αλλιώς θα χάσεις τα λεφτά σου ή δεν θα αγοράσεις τίποτα Καλύτερα άνοιξε ένα λογαριασμό στην Πειραιώς ,η σε κάποια άλλη τράπεζα, πάρε μια χρεωστική κάρτα για να κάνεις την δουλειά σου και όποτε θέλεις να αγοράσεις κάτι πας στο ΑΤΜ και την "γεμίζεις" όσα θέλεις. Ψάξε στο forum η google it και θα βρεις πολλά σχετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dozzer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ποια η διαφορα μεταξύ χρεωστικής και προπληρωμένης; Στην χρεωστική απ'ότι ξέρω μπορείς να κανεις αγορές πέρα απ'τό ποσο χρημάτων που έχει μέσα η κάρτα. Κάτι τέτοιο δεν θα το ήθελα πρώτα απ'ολα διότι είμαι μικρός σε ηλικία (άνεργος) και άμα γίνει καμια στραβή θα τρέχω και δεν θα φτάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν μπορεί να σε χρεώσει παραπάνω απο όσα έχει μέσα ο λογαριασμός σου γιαυτό κάνεις ένα νέο λογαριασμό μόνο για αγορές απτο internet.Θέλει μισή ώρα στην τράπεζα και δεν έχει κόστος ίσα ίσα που θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μετά ότι και να γίνει. Ψάξε λίγο στο forum ή googlit έχει πολλές πληροφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.