eleytherios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδιά ένα γνήσιο δισκάκι Windows 7 σε πόσους διαφορετικούς υπολογιστές μπορεί να περαστεί υπάρχει όριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι πόσες χρήσεις έχεις πάρει μαζί με το δισκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις και να διαβάσεις τους όρους χρήσεις(δες για ποια έκδοση ενδιαφέρεσαι)γενικά ισχύ κάθε αντίγραφο σε έναν μόνο Η/Υ. http://www.microsoft.com/About/Legal/EN/US/IntellectualProperty/UseTerms/Default.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleytherios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς είναι οι χρήσης ? και που μπορώ να το δω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πόσους κωδικούς έχεις πάρει μαζί με το cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleytherios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 παιδιά έχω 4 pc στο σπίτι και δεν έχω αγοράσει δισκάκι ακόμα για αυτό ρωτάω τι πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ωραία από το κατάστημα που θα πας να αγοράσεις τα windows, θα ζητήσεις άδειες χρήσης για 4 pc και αυτοί θα στα κανονίσουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 παιδιά έχω 4 pc στο σπίτι και δεν έχω αγοράσει δισκάκι ακόμα για αυτό ρωτάω τι πρέπει να κάνω? Τώρα θα έλεγα κάτι αλλά θα φάω ban... Οι περισσότεροι πρέπει να κατάλαβαν για ποιό θέμα αναφέρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ε ναι και ειδικά για σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.