pozitronio1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ο υπολογιστης μου τα παιξε. εχω τα windows xp professional και λειτουργουσαν κανονικα μεχρι που ειδα στο task manager να τρεχει η ακολουθη διεργασια " mscorsvw.exe " .μπορει να μου πει κανεις πως θα μπορουσα να σταματησω τη λειτουργεια της???το εψαξα λιγακι αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Από ότι δείχνει είναι διαδικασία του .net και θα φύγει μόλις τελειώσει αυτά που πρέπει να κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pozitronio1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης μου ειναι πολυ αργος. στο task manager, το svchost.exe , το βλεπω να τρεχει 8 φορες. μηπως φταιει κατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πολλά προγράμματα ξεκινάνε από το svchost είναι φυσιολογικό. Ιδίως αφού είναι αργός περίμενε,ίσως και αρκετή ώρα,να δεις αν τελειώσει από μόνο του το mscorsvw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pozitronio1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 το ckvo.exe τι ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αυτός είναι ιός κάνε έλεγχο με το anti-virus σου ή αν δεν έχεις με κάποιο on-line όπως το http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html ή κατέβασε και τρέξε το http://www.malwarebytes.org/mbam.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν θες βρες και το mscorsvw.exe στο Control Panel-->Administrative Tools-->Services(το path είναι για Windows XP και το συγκεκριμένο service έχει όνομα: .NET Runtime Optimization Service v2.0.50727_X86 ή και κάποια άλλη version)και ρύθμισέ το στο Manual κι όχι στο Automatic,ώστε να μην τρέχει κάθε φορά με την εκκίνηση των Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pozitronio1985 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια. φιλε giorgos21 το δικο σου ειναι καλη επιλογη για να σταματας διεργασιες πολυ ευκολα και να τις κανεις να ξεκινανε οταν ευ θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.