leonidasgr2003 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γεια σας , όταν παιζω το συγκεκριμένο παιχνίδι μετα απο 10-15' λεπτα. όταν τελειώνει το loading και παει να παιξει την επομενη πιστα κρασάρει δειχνοντας μου την επισυναπτόμενη φωτογραφία . (όπου είναι σαν σκακιερα έπρεπε να δείχνει μια εικόνα σχετική με την πίστα) παταω alt+ctrl+del αφου δεν ανταποκρίνεται κ το κλείνω... μετα απο αλλο 1 10λεπτο παιχνιδιού παλι τα ίδια ... τα γραφικα τα παίζει μια χαρα.. ουτε κολλάει ... τι φταίει κ πως το φτιάχνω..? θα δοκιμασω update στην καρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Από τι αποτελείται το σύστημά σου; Τρέξε ένα HWMonitor, άσ' το ανοιχτό και ανέβασε φωτό αφού κρασάρει πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasgr2003 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Από τι αποτελείται το σύστημά σου; Τρέξε ένα HWMonitor, άσ' το ανοιχτό και ανέβασε φωτό αφού κρασάρει πάλι. ο υπολογιστής μου>>> intel p8600 2duo @ 2,4 3GB ram geforce 9600GT M 512mb το παιχνιδι >> Operating System: Windows Vista/XP • Processor: AMD 64 3200+ or Intel Pentium 4 3.0GHz or better • RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (VISTA) • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB Nvidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT or better αυτη τη φορά μονο 1 πίστα έπαιξα , τελειωσε και ενώ έγραφε : the game starts in> 5,4,3,2,1 κρασαρε δειχνοντας την προηγούμενη επισυναπτόμενη φωτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ενδέχεται να ευθύνεται η υψηλή θερμοκρασία της κάρτας γραφικών του laptop σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasgr2003 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ενδέχεται να ευθύνεται η υψηλή θερμοκρασία της κάρτας γραφικών του laptop σου. το παθαινει όμως μονο οταν παιζω online , όταν επαιζα οφλινε για ωρες δεν χαλαγε. (εχω δοκιμασει επανεγκατασταση) υπαρχει καποια ρυθμιση για να διατηρησω τη θερμοκρασία χαμηλή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.