ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Επειδη δεν εχω πολυ σχεση με web design θελω βοηθεια να πετυχω αυτο το εφε Που μενει ενα χρωμα.. Googlara αλλα μπερδευτικα ,εψαξα-προσπάθησα μονος μου και ειχα περιεργα αποτελεσματα. Fireworks κ Photoshop έχω Thanks
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 που κολλάει το web design? πάρε photofiltre και θα το βρείς μόνος σου κάπου στο μενού πάνω (και με το photoshop γίνεται, αλλά δεν το θυμάμαι...)
_tasos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Στα άλλα προγράμματα δεν ξέρω να σου πω, αλλά στο Paint.NET υπάρχει μία επιλογή Curves όπου εκεί επιλέγεις τι ποσοστό από κάθε χρώμα θέλεις να συμμετέχει στη φωτογραφία. Επιλέγεις το RGB και μειώνεις πολύ τα χρώματα που δεν θέλεις. Δες στο documentation τους τι ακριβώς κάνει. Στο πρόγραμμα που δουλεύεις θα υπάρχει κάπου η αντίστοιχη επιλογή / λειτουργία.
kinq1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Στο photoshop¨ Image -> Adjustmensts -> hue/saturation -> Τσεκάρεις το "colorize" ρυθμίζεις τα sliders (για το χρώμα του παραδείγματός σου πχ. βάζεις hue: 195 & saturation: 47)
themis_81 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Στο photoshop¨ Image -> Adjustmensts -> hue/saturation -> Τσεκάρεις το "colorize" ρυθμίζεις τα sliders (για το χρώμα του παραδείγματός σου πχ. βάζεις hue: 195 & saturation: 47) +1
Thrall Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Νομίζω ότι ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνεις είναι ο εξής: Στο photoshop, μετατρέπεις την εικόνα πρώτα σε greyscale και μετά duotone. Επιλέγεις εκεί τα χρώματα που θέλεις και είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.