sarantatessera Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πως βάζουμε τη δύναμη στο word. Όταν π.χ. θέλουμε να γράψουμε τέσσερα εις τη δευτέρα (ή εις το τετράγωνο), πως μπαίνει; Εγώ το θέλω για σημειώσεις, π.χ. εκεί που θα μπει το 3 ως δύναμη να παραπέμπει στη σημείωση 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ποια έκδοση του Office έχεις; Τα μενού είναι διαφορετικά στα 2003 και 2007/2010. Επίσης τί ακριβώς εννοείς γράφοντας π.χ. εκεί που θα μπει το 3 ως δύναμη να παραπέμπει στη σημείωση 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Κάτι τέτοιο εννοείς: Σημείωση1 Αυτό γίνεται από το μενού επιλογών γραμματοσειράς, οπού τσεκάρεις την επιλογή εκθέτης πριν γράψεις το 1 αν έχεις έκδοση 2003 Αν έχεις 2007 ή επόμενη υπάρχει και ειδική επιλογή εισαγωγής υποσημείωσης, όπου δημιουργείται αυτόματα η αρίθμηση και επίσης στο κάτω μέρος της σελίδας ειδικός χώρος για να εισαχθεί το κείμενο υποσημείωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Επίσης αν επιλέξεις τον αριθμό που θες για εκθέτη και πατήσεις (ctrl + shift + =), ή με άλλα λόγια να πατηθεί το (ctrl + "+") ανεβαίνει στον εκθέτη. Ξαναπατώντάς το, επιστρέφει κανονικά. Και με απλό ctrl + = πηγαίνει δείκτης. Εγώ έτσι το κάνω πάντα, και αν θέλω κάτι πιο περίπλοκο για μαθηματικές εκφράσεις, υπάρχει το εργαλείο εισαγωγή εξισώσεων αλλά δεν ταιριάζει καλά για απλό εκθέτη που παραπέμπει για σημείωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.